Aconseguim estalvi en més del 80% de les factures analitzades

Vols saber quant t'estalvies amb Llum Solidària? Et truquem

A l’introduir el meu telèfon accepto que Luz Solidaria, S.L. i Fundación Luz Solidaria  tracti el número introduït per atendre la meva sol·licitud de contacte i accepto la política de privadesa de Luz Solidaria S.L. i Fundación Luz Solidaria. Les trucades només seran de Dilluns a Divendres.

La única eléctrica 100% renovable, que destina els seus beneficis a accions solidàries

*Fundació Luz Solidaria realitza de manera gratuïta els estudis d'estalvi i sostenibilitat amb la col·laboració de la companyia elèctrica Luz Solidaria Sl

Envia'ns una factura i calculem el teu estalvi amb Luz Solidaria

Per email

info@luzsolidaria.es

Per Whatsapp

Projectes solidaris

Uneix-te a l'elèctrica més solidària

Som l’única elèctrica 100% renovable que destina el benefici a projectes solidaris i a créixer per continuar ajudant les persones i el medi ambient.

Estalvi

Els nostres productes són molt competitius pel que el 80% dels nostres clients estalvien a la factura

Solidaritat

Col·laborem en projectes vinculats amb la infància, els drets humans, la investigació i la sostenibilitat.

Sostenibilitat

A Luz Solidaria, el 100% de l'energia subministrada és d'origen renovable.

¿Què som?

Com ho fem

Els productes més competitius del mercat

Luz Solidària, som l’única elèctrica 100% renovable que destina el benefici a projectes solidaris i a créixer per seguir ajudant les persones.

Escull Luz Solidaria

Contribueixes a ajudar programes solidaris vinculats amb la infància, els drets humans, la investigació i la sostenibilitat

¿Por qué?

Si quieres conseguir un ahorro en tu factura, te gusta ayudar a los demás o estás preocupado por el medio ambiente somos tu mejor elección.

¿Quieres conocer nuestro Programa de Ayuda Social y las Entidades Colaboradoras?

Nuestro Programa de Ayuda Social es el motivo principal de la creación de Luz Solidaria: nuestro beneficio se destina a ONGs, Fundaciones, entidades y empresas con proyectos solidarios vinculados con la infancia, los derechos humanos, la investigación y el medioambiente.

ONGs, Fundaciones y empresas a las que destinamos nuestro beneficio

Fundación Josep Carreras contra la leucemia infantil es la organización internacional de referencia en el ámbito de la investigación contra la leucemia y los programas de ayuda a los pacientes afectados por esta enfermedad.

Luz Solidaria se adhiere como Empresa de Honor a la Fundación Josep Carreras contra la leucemia infantil y gracias a esta colaboración la Fundación Josep Carreras puede continuar de manera IMPARABLE para cumplir con su objetivo: investigar la enfermedad para conseguir algún día la curación total.

 

NeuroPed es un centro especializado de neurorrehabilitación infantil dedicado al tratamiento de patologías neurológicas y discapacidad de niños desde su nacimiento hasta su transición a la vida adulta (0-21 años).

Gracias a la donación de Luz Solidaria, NeuroPed ha podido adquirir Vibra Plus un nuevo sistema para el tratamiento no invasivo de enfermedades musculares y neuromusculares.

¿Por qué?

Si quieres conseguir un ahorro en tu factura, te gusta ayudar a los demás o estás preocupado por el medio ambiente somos tu mejor elección.

82

Héroes y Superhéroes

NeuroPed es un centro especializado de neurorrehabilitación infantil dedicado al tratamiento de patologías neurológicas y discapacidad de niños desde su nacimiento hasta su transición a la vida adulta (0-21 años). Gracias a la donación de Luz Solidaria, Neuroped ha podido adquirir Vibra Plus un nuevo sistema para el tratamiento no invasivo de enfermedades musculares y neuromusculares.

Comunitat Solidària

Com pots formar part d'aquesta comunitat?

L'Heroi

Si contractes el subministrament d’energia 100% renovable amb Luz Solidaria ja estas contribuint a destinar beneficis a projectes socials.

El Superheroi

Si t’afilies i contractes alhora amb Luz Solidaria et converteixes en un Superheroi. Pagues una única quota de 50€ i contractes energia 100% renovable a un preu molt competitiu, que permet multiplicar l’import destinat a fins socials.

El Superheroi Afiliat

Per aquells que no pugueu contractar l’energia amb Luz Solidaria podeu contribuir aportant una única quota de 50€ que es destina íntegrament a projectes socials. El pagament de la quota us permet cedir el vostre codi d’afiliació a un familiar o amic perquè pugueu gaudir de les nostres millors tarifes.

#HeroisISuperHeroisEstalviadors

Necessites informació o ajuda?

Escriu el teu número de telèfon i et truquem de forma gratuïta perquè ens expliquis quins dubtes tens.

Scroll to Top

GRÀCIES A TOTS ELS QUE HAN CANVIAT LA SEVA LLUM AMB

FINS A LA DATA, LUZ SOLIDARIA EN COL·LABORACIÓ AMB ELS SEUS HEROIS, HA GENERAT I REALITZAT DONACIONS PER ALS NOSTRES SEGÜENTS BENEFICIARIS:

FINS A LA DATA, LUZ SOLIDARIA EN COL·LABORACIÓ AMB ELS SEUS HEROIS, HA GENERAT I REALITZAT DONACIONS PER ALS NOSTRES SEGÜENTS BENEFICIARIS:

UNEIX-TE A LUZ SOLIDARIA I AJUDA'NS A QUE PUGUEM SEGUIR REALITZANT I AUGMENTANT LES DONACIONS!

UNEIX-TE A LUZ SOLIDARIA I AJUDA'NS A QUE PUGUEM SEGUIR REALITZANT I AUGMENTANT LES DONACIONS!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?