Aliances

Luz Solidaria amb la col·laboració de la Fundación Luz Solidaria duem a terme un programa d’ajuda per poder destinar recursos econòmics recurrents a les fundacions, associacions i/o entitats sense ànim de lucre. Si ets una empresa o professional, també tenim models de col·laboració adaptats a les teves necessitats.

Empreses col·laboradores

Amb Luz Solidaria, els clients, empleats i proveïdors de les empreses col·laboradores reduiran els costos d’electricitat i deixaran de contaminar, alhora que contribueixen amb la societat en accions solidàries. Amb aquesta col·laboració, les Empreses Col·laboradores poden complir els seus objectius de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i sostenibilitat, podent escollir les accions solidàries a realitzar amb la recaptació de les afiliacions a la Fundación Luz Solidària.

Profesionals col·laboradors

Un model innovador de col·laboració per impulsar la responsabilitat social i ambiental augmentant-ne els ingressos. Els professionals col·laboradors podran escollir les accions solidàries a realitzar amb la recaptació de les afiliacions.

Empreses col·laboradores

AMC 4.0 és una empresa formada per un equip de professionals del sector elèctric experts en xarxes de distribució elèctriques i sistemes de control en temps real, que han concentrat tota la seva experiència en un innovador dispositiu per a la reducció del consum elèctric de llars i empreses. Tot això per tal de col·laborar en el procés de Transició Energètica cap a un món més sostenible.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’AMC 4.0 i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Som un grup empresarial que integra professionals de diferents especialitats i desenvolupem la nostra activitat en l’àmbit de l’administració de finques, l’advocacia, les assegurances, els serveis immobiliaris i la gestió patrimonial.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Fincas Barea & Zango i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Líder europeu en productes i solucions a cobertes planes i inclinades.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de BMI i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • BSI és una companyia global de tecnologia, innovació i talent, líder en solucions i serveis d’alt valor afegit.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de BSI Business Strategic Innovation i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Perquè trobis fàcilment alternatives més sostenibles a les compres i ajudis així al medi ambient i a les persones.
 • A ClicKoala volen ajudar a transitar per un complicat camí on de vegades no és senzill destriar el real green del greenwashing; la informació que veritablement representa una inquietud i una acció sostenible, d’aquella que només és una disfressa per vendre.
 • Per això a ClicKoala, a més d’aparèixer exclusivament productes i serveis certificats, cadascun dels certificats ha estat seleccionat i validat per un equip d’experts independents en sostenibilitat d’acord amb un criteri transparent.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de ClicKoala i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Assessorament a Energies més netes i sostenibles. Els seus valors inclouen l’Assessorament Ètic, focalitzats en els seus clients, la preocupació per l’entorn per a un impacte positiu a la societat així com la Innovació Tecnològica contínua. Com a Experts en la Sostenibilitat ofereixen solucions per ajudar a accelerar la transició Energètica. Assessorament de les millors solucions que et puguis imaginar i fins i tot d’aquelles que no t’imaginaves. Monitorització, Programari i Diagnòstic de l’Energia ofereixen també Assessorament de les millors Solucions del Mercat d’Autoconsum. Són professionals de l’Estalvi Energètic. El darrer en Tecnologia amb la visió més avantguardista i independent.

Els seus serveis inclouen:

 • Diagnòstic de la Instal·lació
 • Instal·lació d’equips de monitorització elèctrica
 • Programari de Monitorització i Control de Dades
 • Estudi de totes les Comercialitzadores operatives
 • Calculadora d’Optimització de Tarifes
 • Estudi de Potència Contractada
 • Assessorament en noves Tecnologies Eficients i d’Autoconsum
 • Redacció d’informes anuals amb solucions tècniques
 • Introducció a les Comunitats Energètiques i Flexibilitat Energètica
 • APP amb Alertes per Consum, Franges horàries i Recomanacions
 • Rendibilitat Energètica per Torns
 • Qualitat i control de l’energia
 • Control de Dispositius per a Accions Correctives o Preventives (Neveres, bomba de calor, etc.)
 • Reactiva i Qualitat d’Ona de Tensió
 • Formació al Personal en Eficiència Energètica i Mesures d’Estalvi

Més informació a la seva web: www.comoahorrarluz.com

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Como Ahorrar Luz i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Són una consultora multidisciplinària a l’ampli àmbit energètic.
 • Concentren anys d’experiència, la qual traslladen en benefici del client final.
 • Romanen atents a la innovació i la transferència del coneixement.

Accepten el repte per millorar i…

 • Obtenir reduccions de costos d’electricitat, tant sobre les estratègies de compra als mercats liberalitzats, com sobre els Termes Regulats per B.O.E.
 • Obtenir reducció de consums energètics, basats en MTD i eficaces metodologies pròpies, independents de les obligacions bàsiques que recullen el R.D. 56/2016 (Auditories Energètiques) i/o la ISO 50.001 (Certificació de SGE – Sistemes de Gestió Energètica).

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’Ecoland Energia i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Formació, Consultoria i Selecció.

Luz Solidaria col·labora amb Gesprakticum en el seu compromís de responsabilitat social i corporativa amb els empleats, clients, proveïdors, seguidors i simpatitzants amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari.

Si vols participar en el Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Gesprakticum i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • El Gremi d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat és l’entitat sense ànim de lucre que representa col·lectivament el sector de l’hostaleria, restauració i turisme als municipis del Baix Llobregat. És l’interlocutor amb les institucions públiques i entitats privades i és també el lloc on l’agremiat pot resoldre els seus problemes i on se li ofereix un assessorament integral del seu negoci a través del nostre gabinet tècnic, així com tots els serveis que pugui necessitar al seu establiment per al millor funcionament de la seva activitat.
 • La seva finalitat és defensar els interessos dels agremiats davant d’entitats públiques i privades, procurar que la normativa vigent s’apliqui correctament, participar en el desenvolupament de normatives, tant de caràcter estatal, com autonòmic, com local, defensant els interessos dels seus agremiats, oferir tots aquells serveis necessaris per al bon desenvolupament de lactivitat i oferir formació per millorar la qualitat del sector de lhostaleria i la restauració.

http://www.hostalbaix.com/

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Gremi d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat Centre-Nord i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Innomads és la plataforma d’innovació del Real Estate que connecta els diferents actors de l’ecosistema per construir el futur del sector.

Connecten empreses, startups i partners per a:

 • Evolucionar models de negoci
 • Definir nous serveis i productes
 • Accelerar la transformació digital
 • Impulsar el creixement de les startups

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’Innomads i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Formada per especialistes del sector energètic amb més de 20 anys d’experiència tant en multinacionals energètiques com en grans i petites comercialitzadores, distribuïdores i consultores energètiques, JQ Advisors compta amb una visió global i profunda de tota la cadena de valor del sector energètic.

Els serveis van dirigits a comercialitzadores d’electricitat i grans consumidors, així com a inversors tant nacionals com a estrangers interessats a fer inversions dins del sector energètic a Espanya i Portugal, i es concreten a:

 • Inversions en renovables a gran escala
 • Operació en mercats, representació i comercialització d’electricitat
 • Autoconsum industrial, comercial i organismes públics
 • Mobilitat elèctrica

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de JQ Advisors i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de La Buena Huella i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Mailmark  gestiona les comunicacions entre marques i consumidors i oferint serveis de màrqueting directe i promocional.
 • Desenvolupen i gestionen promocions al consumidor: sorteigs, concursos, cashback, sampling… – Ofereixen atenció al client final i tenen un equip especialitzat en el desenvolupament i la implementació de programes escolars i de responsabilitat social.
 • El seu compromís: gestionar accions amb la millor qualitat i satisfacció dels clients. Treballen de forma totalment personalitzada, treballant el detall per avançar-se a qualsevol imprevist i poder donar solucions ràpides i eficaces.
 • Aplicar la qualitat més gran en el que fan i assumir els objectius dels seus clients com a propis, són els pilars fonamentals en què basen el seu treball diari.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Mailark i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

MMTA és una assessoria multidisciplinar, que presta serveis d’assessorament, gestió i planificació fiscal, laboral, comptable i mercantil, especialitzada en el suport a empreses, autònoms i emprenedors.

Luz Solidaria col·labora amb MMTA en el seu compromís de responsabilitat social i corporativa amb els empleats, clients, proveïdors, seguidors i simpatitzants amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de MMTA i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Tarifa Més Barata és un comparador que ajuda els usuaris a trobar la millor tarifa de llum del mercat. A Tarifa Més Barata podràs trobar:

Un llistat exhaustiu amb gran quantitat de comercialitzadores i tarifes que existeixen actualment al mercat elèctric espanyol.
Una comparativa que t’ajudarà a triar la companyia de llum més barata, més ben valorada i que ofereixi una transparència més gran en les seves tarifes.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Tarifa Más Barata i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

AMC 4.0 és una empresa formada per un equip de professionals del sector elèctric experts en xarxes de distribució elèctriques i sistemes de control en temps real, que han concentrat tota la seva experiència en un innovador dispositiu per a la reducció del consum elèctric de llars i empreses. Tot això per tal de col·laborar en el procés de Transició Energètica cap a un món més sostenible.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’AMC 4.0 i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Som un grup empresarial que integra professionals de diferents especialitats i desenvolupem la nostra activitat en l’àmbit de l’administració de finques, l’advocacia, les assegurances, els serveis immobiliaris i la gestió patrimonial.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Fincas Barea & Zango i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Líder europeu en productes i solucions a cobertes planes i inclinades.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de BMI i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • BSI és una companyia global de tecnologia, innovació i talent, líder en solucions i serveis d’alt valor afegit.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de BSI Business Strategic Innovation i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Perquè trobis fàcilment alternatives més sostenibles a les compres i ajudis així al medi ambient i a les persones.
 • A ClicKoala volen ajudar a transitar per un complicat camí on de vegades no és senzill destriar el real green del greenwashing; la informació que veritablement representa una inquietud i una acció sostenible, d’aquella que només és una disfressa per vendre.
 • Per això a ClicKoala, a més d’aparèixer exclusivament productes i serveis certificats, cadascun dels certificats ha estat seleccionat i validat per un equip d’experts independents en sostenibilitat d’acord amb un criteri transparent.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de ClicKoala i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Assessorament a Energies més netes i sostenibles. Els seus valors inclouen l’Assessorament Ètic, focalitzats en els seus clients, la preocupació per l’entorn per a un impacte positiu a la societat així com la Innovació Tecnològica contínua. Com a Experts en la Sostenibilitat ofereixen solucions per ajudar a accelerar la transició Energètica. Assessorament de les millors solucions que et puguis imaginar i fins i tot d’aquelles que no t’imaginaves. Monitorització, Programari i Diagnòstic de l’Energia ofereixen també Assessorament de les millors Solucions del Mercat d’Autoconsum. Són professionals de l’Estalvi Energètic. El darrer en Tecnologia amb la visió més avantguardista i independent.

Els seus serveis inclouen:

 • Diagnòstic de la Instal·lació
 • Instal·lació d’equips de monitorització elèctrica
 • Programari de Monitorització i Control de Dades
 • Estudi de totes les Comercialitzadores operatives
 • Calculadora d’Optimització de Tarifes
 • Estudi de Potència Contractada
 • Assessorament en noves Tecnologies Eficients i d’Autoconsum
 • Redacció d’informes anuals amb solucions tècniques
 • Introducció a les Comunitats Energètiques i Flexibilitat Energètica
 • APP amb Alertes per Consum, Franges horàries i Recomanacions
 • Rendibilitat Energètica per Torns
 • Qualitat i control de l’energia
 • Control de Dispositius per a Accions Correctives o Preventives (Neveres, bomba de calor, etc.)
 • Reactiva i Qualitat d’Ona de Tensió
 • Formació al Personal en Eficiència Energètica i Mesures d’Estalvi

Més informació a la seva web: www.comoahorrarluz.com

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Como Ahorrar Luz i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Són una consultora multidisciplinària a l’ampli àmbit energètic.
 • Concentren anys d’experiència, la qual traslladen en benefici del client final.
 • Romanen atents a la innovació i la transferència del coneixement.

Accepten el repte per millorar i…

 • Obtenir reduccions de costos d’electricitat, tant sobre les estratègies de compra als mercats liberalitzats, com sobre els Termes Regulats per B.O.E.
 • Obtenir reducció de consums energètics, basats en MTD i eficaces metodologies pròpies, independents de les obligacions bàsiques que recullen el R.D. 56/2016 (Auditories Energètiques) i/o la ISO 50.001 (Certificació de SGE – Sistemes de Gestió Energètica).

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’Ecoland Energia i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Formació, Consultoria i Selecció.

Luz Solidaria col·labora amb Gesprakticum en el seu compromís de responsabilitat social i corporativa amb els empleats, clients, proveïdors, seguidors i simpatitzants amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari.

Si vols participar en el Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Gesprakticum i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • El Gremi d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat és l’entitat sense ànim de lucre que representa col·lectivament el sector de l’hostaleria, restauració i turisme als municipis del Baix Llobregat. És l’interlocutor amb les institucions públiques i entitats privades i és també el lloc on l’agremiat pot resoldre els seus problemes i on se li ofereix un assessorament integral del seu negoci a través del nostre gabinet tècnic, així com tots els serveis que pugui necessitar al seu establiment per al millor funcionament de la seva activitat.
 • La seva finalitat és defensar els interessos dels agremiats davant d’entitats públiques i privades, procurar que la normativa vigent s’apliqui correctament, participar en el desenvolupament de normatives, tant de caràcter estatal, com autonòmic, com local, defensant els interessos dels seus agremiats, oferir tots aquells serveis necessaris per al bon desenvolupament de lactivitat i oferir formació per millorar la qualitat del sector de lhostaleria i la restauració.

http://www.hostalbaix.com/

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Gremi d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat Centre-Nord i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Innomads és la plataforma d’innovació del Real Estate que connecta els diferents actors de l’ecosistema per construir el futur del sector.

Connecten empreses, startups i partners per a:

 • Evolucionar models de negoci
 • Definir nous serveis i productes
 • Accelerar la transformació digital
 • Impulsar el creixement de les startups

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d’Innomads i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Formada per especialistes del sector energètic amb més de 20 anys d’experiència tant en multinacionals energètiques com en grans i petites comercialitzadores, distribuïdores i consultores energètiques, JQ Advisors compta amb una visió global i profunda de tota la cadena de valor del sector energètic.

Els serveis van dirigits a comercialitzadores d’electricitat i grans consumidors, així com a inversors tant nacionals com a estrangers interessats a fer inversions dins del sector energètic a Espanya i Portugal, i es concreten a:

 • Inversions en renovables a gran escala
 • Operació en mercats, representació i comercialització d’electricitat
 • Autoconsum industrial, comercial i organismes públics
 • Mobilitat elèctrica

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de JQ Advisors i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de La Buena Huella i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

 • Mailmark  gestiona les comunicacions entre marques i consumidors i oferint serveis de màrqueting directe i promocional.
 • Desenvolupen i gestionen promocions al consumidor: sorteigs, concursos, cashback, sampling… – Ofereixen atenció al client final i tenen un equip especialitzat en el desenvolupament i la implementació de programes escolars i de responsabilitat social.
 • El seu compromís: gestionar accions amb la millor qualitat i satisfacció dels clients. Treballen de forma totalment personalitzada, treballant el detall per avançar-se a qualsevol imprevist i poder donar solucions ràpides i eficaces.
 • Aplicar la qualitat més gran en el que fan i assumir els objectius dels seus clients com a propis, són els pilars fonamentals en què basen el seu treball diari.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Mailark i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

MMTA és una assessoria multidisciplinar, que presta serveis d’assessorament, gestió i planificació fiscal, laboral, comptable i mercantil, especialitzada en el suport a empreses, autònoms i emprenedors.

Luz Solidaria col·labora amb MMTA en el seu compromís de responsabilitat social i corporativa amb els empleats, clients, proveïdors, seguidors i simpatitzants amb l’objectiu d’ajudar-los a aconseguir un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de MMTA i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Si quieres ayudar a la Asociación Española Multisectorial de Microempresas con un consumo eléctrico sostenible y solidario solicita tu ESTUDIO DE AHORRO Y SOSTENIBILIDAD aquí:

Si vols ajudar a la Asociación Española Multisectorial de Microempresas amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Tarifa Més Barata és un comparador que ajuda els usuaris a trobar la millor tarifa de llum del mercat. A Tarifa Més Barata podràs trobar:

Un llistat exhaustiu amb gran quantitat de comercialitzadores i tarifes que existeixen actualment al mercat elèctric espanyol.
Una comparativa que t’ajudarà a triar la companyia de llum més barata, més ben valorada i que ofereixi una transparència més gran en les seves tarifes.

Si vols participar al Programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Tarifa Más Barata i obtenir el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT per a un consum elèctric més econòmic, sostenible i solidari, registra’t aquí:

Formulari de contacte per a col·laboradors

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?