Descomptes sense límit

      LA TEVA LLUM POT SORTIR-TE GRATIS!!!

RECOMANA A UN AMIC

Con nuestro programa de Bonificación por Recomendación, recibe descuentos en tu factura por cada recomendado que contrate su casa o negocio.

PREMIEM LA TEVA CONFIANÇA

Con nuestro programa de Bonificación por Confianza, recibe descuentos en tu factura por cada nuevo punto de suministro que contrates como segunda residencia o nuevos puntos de suministros a tu nombre.

DESCOMPTES

*Descomptes amb IVA inclòs. Els descomptes de la tarifa 2.0TD amb tipus reduït d’IVA del 10% aplicable fins al 31/12/2021 seran de 27,50€.

Ajuda'ns a fer créixer la nostra Comunitat Solidària per impulsar més projectes solidaris !!!

¿Com funciona?

RECOMANA A UN AMIC: Si ja ets client de Luz Solidaria, de forma automàtica rebràs un enllaç personalitzat associat a tu (en un termini aproximat d’un mes des de la teva activació), qualsevol contacte o factura que ens arribi a través d’aquest enllaç quedarà registrada la traçabilitat que ve recomanat per tu, i si al final acaba contractant, un cop el teu amic estigui actiu amb Luz Solidaria, et farem el descompte a la teva propera factura. Aquest enllaç el pots reenviar per email o per whatsapp als teus contactes, o afegir-lo a les xarxes socials quan comparteixis qualsevol de les nostres publicacions.

Ets client i encara no has rebut o no trobes l'enllaç? Te'l reenviem:

PREMIEM LA TEVA CONFIANÇA: Si contractes un nou punt de subministrament rebràs la bonificació per confiança de forma automàtica a la primera factura d’aquest nou subministrament.

Més informació a les bases legals.

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?