Beneficiaris

El nostre Programa d’Ajuda Social és el motiu principal de la creació de Luz Solidaria: el nostre benefici es destina a ONGs, fundacions, entitats i empreses amb projectes solidaris vinculats amb la infància, els drets humans, la investigació i el medi ambient.

Beneficiaris de Luz Solidaria

 • Abrazo Cultural va néixer a São Paulo al Brasil el 2014 i des del 2017 també és a Espanya. L’associació sense ànim de lucre que promou la interculturalitat mitjançant cursos d’idiomes, tallers vivencials i formacions especialitzades impartides per persones refugiades i immigrants de països en conflicte o estigmatitzats.
 • Els seus professors/es són de més de 15 països diferents i abracen la diversitat cultural, ètnica, lingüística i de gènere. Ells i elles són protagonistes i comparteixen les cultures amb la ciutadania local i amb les organitzacions, per potenciar la multiculturalitat i trencar estereotips.
 • La missió de l’associació és transformar els talents i els coneixements de les persones migrants en oportunitats d’aprenentatge intercultural, fomentant la diversitat i la inclusió social i laboral.

Si vols ajudar a l’Associació Abrazo Cultural amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Són una entitat sense ànim de lucre, que treballa per intentar donar oportunitats a les persones que més ho necessiten.
 • Ajuden nens, dones i famílies en risc d’exclusió social, en el projecte d’intervenció social al Barri de San Blas, Madrid.
 • També formen joves amb discapacitat intel·lectual, ampliant les seves competències laborals i personals, en el seu projecte LICEO, que té lloc en un entorn tan inclusiu com és la Universitat.

Si vols ajudar a la Asociación Achalay amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • ACTAYS està compromesa amb la infància i els seus drets en l’àmbit de la salut. Vetllem per la dignitat dels nens afectats per malalties neurològiques i de les seves famílies, defensant el seu dret a que també siguin atesos els aspectes emocionals.
 • Fomentem la humanització dels entorns sanitaris i a més fem programes de formació per al personal sanitari. Considerem que la cura emocional del malalt i el seu entorn influeixen favorablement en el desenvolupament de la malaltia.
 • Reivindiquem la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes amb malalties neurològiques, en termes sanitaris i socials.
 • Sensibilitzem la societat sobre la problemàtica de les malalties neurològiques i rares, així com la necessitat de destinar fons a la investigació científica.

Si vols ajudar la Asociación Actays amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Promovem una vida digna per als africans de Kenya i Rwanda, facilitant a emprenedors socials locals suport econòmic per a projectes finalistes i autosostenibles en l’àmbit de la salut i l’educació.
 • Facilitem suport econòmic a les contraparts per dur a terme projectes d’intervenció directa que tinguin en compte els beneficiaris últims.
 • Realitzem intervencions mèdiques i educatives d’impacte.
 • Sensibilitzem la societat civil espanyola en els àmbits de l’accés a la salut i l’educació a l’Àfrica.
 • Tenim com a objectius transversals la defensa dels drets universals de l’home, el medi ambient, les polítiques de gènere, la cultura de pau i l’enfortiment de la democràcia local, nacional i internacional.

Si vols ajudar a la Fundación África Digna amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Afrikable és una ONGD espanyola que des del 2009 treballa per aconseguir l’empoderament de la Dona i el Desenvolupament Infantil a l’illa de Lamu (Kenya), prestant especial atenció a la població en situació d’extrema pobresa i risc d’exclusió social.
 • Aposten fermament pel Comerç Just com l’eina clau per aconseguir l’empoderament econòmic de la dona, assolir la igualtat efectiva de gènere, la consecució de la justícia global i la reducció de la pobresa. Contribuint, a través dels deu principis fonamentals, de manera decisiva a l’avenç de l’Agenda 2030.
 • A l’àrea de Voluntariat i Sensibilització, i a través del seu Programa de Vacances Solidàries, l’objectiu principal és sensibilitzar i mostrar la realitat que es viu als països en vies de desenvolupament.
 • Així mateix, ofereixen programes específics de RSC/RSE i pràctiques universitàries, per promoure el compromís i participació activa de les empreses i universitats en la contribució al desenvolupament sostenible de la societat.

Si vols ajudar la Asociación Afrikable amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundación Aladina celebra els seus 15 anys de vida atenent nens i adolescents malalts de càncer, i les seves famílies, a través del seu programa de suport integral: emocional, psicològic i material.
 • L’entitat que presideix Paco Arango ja col·labora en 18 hospitals espanyols i cada any més de 1.500 menors i famílies es beneficien dels seus programes. L’objectiu és que aquests petits guerrers no perdin mai el somriure ni les ganes de lluitar.

Si vols ajudar la Fundación Aladina amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundación Altarriba, entitat sense ànim de lucre, desenvolupa programes i projectes dedicats tots a la protecció dels animals i de la natura, i es finança amb les aportacions econòmiques procedents de particulars.
L’objectiu principal és atendre els animals i oferir-los les millors condicions de salut, higiene, alimentació i benestar; i sobretot, que aquests serveis siguin assequibles per a tothom, i en particular pels més necessitats.

Si vols ajudar la Fundación Altarriba amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació d’Ajuda a Infants i Adolescents a Risc, ANAR, és una entitat sense ànim de lucre fundada el 1970 que es dedica a la promoció i defensa dels drets dels menors d’edat. La nostra missió passa per escoltar els nens/es i adolescents a través de les nostres Línies d’Ajuda, Telèfon/Xat ANAR -operatives les 24 hores del dia cada dia de l’any, confidencials i gratuïtes-, ajudar-los, protegir-los i fer-los partícips de la solució als problemes. Acollir a les nostres llars nens/es i adolescents en situació de desemparament. Vincular-nos amb el sistema educatiu promovent la reflexió i entesa. Revertir a la societat, a través del nostre Centre d’Estudis i Recerca, allò que els menors ens diuen perquè s’adoptin les mesures preventives, educatives i legislatives necessàries per millorar la seva realitat.

Si vols ajudar a Fundació ANAR amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Finançament per investigar el tumor de cèl·lules germinals infantil i millorar tant com sigui possible, les cures pal·liatives pediàtriques a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
 • L’Associació Benèfica Anita va néixer el 2014 per ajudar a afrontar el greu problema que afecta la majoria de tumors infantils: la manca de recerca i de tractaments efectius, sobretot en casos de recaiguda.
 • De la mà de l’Hospital Sant Joan de Déu, recaptem fons per investigar el Tumor de Cèl·lules Germinals Infantil que es va endur  a Anita, raó de ser d’aquesta Associació, pocs mesos després de ser fundada.
 • Per això, també tenir cura dels petits grans valents que no sobreviuran i acompanyar les seves famílies és la nostra altra prioritat, finançant projectes innovadors com la Musicoteràpia a domicili i la Telemedicina, dins de la Unitat de Cures Pal·liatives pediàtriques del SJD.
 • A més, des del 2019 som també Donants Fundadors del Pediatric Cancer Center Barcelona, ​​el centre de recerca i tractament més gran del càncer infantil al sud d’Europa.

Si vols ajudar a l’Associació Anita amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Associació de voluntaris creada el 1994 al barri gòtic de Barcelona, al servei de les persones amb risc d’exclusió social i vulnerables del barri. Treballen per millorar les condicions de vida d’aquestes persones: cerca d’allotjament, assistència a dones maltractades, gestió de beques menjador, grups d’autoajuda, activitats lúdiques culturals per fomentar la convivència, l’autoestima i els hàbits personals, etc.

Si vols ajudar la Associació Aprenem Junts amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundació Ared acompanya, des de fa 27 anys, persones en alt risc de vulnerabilitat, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials, perquè assoleixin la plena integració a la societat. Ho fan fomentant la seva autonomia, a través de la formació i l’acompanyament integral de la persona, que en permeti la incorporació al mercat laboral. Al llarg dels seus 27 anys, han atès més de 12.000 persones i gairebé 4.000 han aconseguit feina.

Si vols ajudar la Fundació Ared amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Arrenatura és una associació sense ànim de lucre que compta amb un equip experimentat en tota mena de teràpies eqüestres.
 • Treballen amb molts col·lectius i entitats amb discapacitat i sense. Els beneficis són tant a nivell físic com psicològic, emocional, cognitiu, sensorial i social.
 • Els principis terapèutics pels quals es guien, juntament amb la motivació que aporta el cavall, doten les sessions de gran efectivitat.

Si vols ajudar a l’Associación Arrenatura amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundació A.S.C.E (Antics Sagrat Cor Espanya) neix el 25 d’abril de 1975 com a conseqüència de la preocupació d’un grup d’antigues alumnes del col·legi per les mancances, que en aquells anys patien algunes persones grans. Som una Fundació Privada catòlica sense ànim de lucre. El nostre IDEARI ens defineix:
Procureu que ningú se senti sol,
Crear un ambient familiar i comunitari,
Fomentar l’activitat i la participació,
Procureu que tots se sentin útils i siguin útils als altres

Si vols ajudar a Fundación ASCE amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fachada Santa Filipina
Sdo Corazón

Fundación AYO – ACCELERATING YOUTH OPPORTUNITIES treballa per generar oportunitats de desenvolupament per a nenes, nens i joves en situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió, així com per enfortir el teixit social i l’ecosistema que els doni suport.

A través dels seus diferents programes, Fundación AYO acompanya infància i adolescència a través de la mentoria social intergeneracional (AYO IMPULSO); dóna suport a altres ONG que també treballen amb infància i adolescència oferint assessorament professional i especialitzat per a enfortiment estructural (AYO ACELERA); i treballa amb startups d’impacte social per resoldre nous reptes (AYO EMPRENDE).

Si vols ajudar a Fundación AYO amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Des de ASAV RUBI treballen la lluita contra la pobresa i l’exclusió social partint des de la proximitat i des de la resolució de les problemàtiques del dia a dia dels ciutadans i les ciutadanes a les diferents àrees de treball:

 1. Inserció Sociolaboral: és l’eix central i vertebrador del nostre projecte doncs aconseguint una feina digna aconseguim trencar la precarització i situació crítica en què es troben moltes famílies. Estem vinculats amb el programa incorporat de l’obra social de la caixa.
 2. Botiga Solidària: és un servei d’entrega d’aliments i productes d´higiene i de la llar a famílies. Funciona com una botiga per mantenir la dignitat del beneficiari.
 3. Infància. Lluitem contra la pobresa mitjançant el nostre programa d’atenció a la infància que lluita a favor d’una millor educació, alimentació, higiene, i hàbits, lleure, inclusió i TIC, pobresa energètica, entre d’altres.

Si vols ajudar a l’ASAV Rubí amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Barcelona Gat i Gos (BGiG) és una associació de voluntaris/es dedicada a la cura del gat urbà així com a la reintroducció i adopció dels gats mansos que troben a les seves colònies.
 • Treballen per conscienciar les administracions de la importància d’avançar en la protecció dels animals i per una vida digna per als gats del carrer.
 • Gestionen l’adopció de gats mansos: Alguns dels gats que apareixen a les seves colònies gestionades, víctimes de l’abandó, són mansos i aptes per a la convivència amb persones. També s’encarreguen dels gatets que neixen a les seves colònies, que cada vegada són menys gràcies al mètode CER.

Si voleu ajudar l’Associació Barcelona Gat i Gos amb un consum elèctric sostenible i solidari demaneu el vostre ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Bicicletas sin Fronteras és una fundació sense ànim de lucre formada per un grup de persones a qui els motiva fer gestos que millorin el món a través de les bicicletes.

 • Entreguem bicicletes des del 2012 a persones i entitats amb l’objectiu de millorar-ne l’accés a l’educació, la integració social i el desenvolupament com a persones.
 • Executem projectes als territoris on treballem que siguin viables, autogestionables i sostenibles a llarg termini.
 • Ens financem amb fons procedents de donacions de particulars, donacions d’empreses, reptes i campanyes liderades pels nostres col·laboradors i donacions en espècies de material nou, sobretot bicicletes, procedents d’empreses compromeses amb la nostra missió.

Si vols ajudar la Fundació Bicicletas sin Fronteras amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Fundación Boscana atén persones amb discapacitat intel·lectual i els seus familiars, des del 1961, durant tot el cicle vital. L’entorn de la Fundación Boscana està integrat en un bosc, medicina natural per a totes les persones, oferint serveis residencials i de teràpia ocupacional, els 365 dies de l’any, amb multitud dactivitats en col·laboració amb la comunitat.

Si vols ajudar la Fundación Boscana amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Asociación de Cáncer de Mama Metastásico neix de la iniciativa d’un grup de pacients afectats per aquesta malaltia, que busquen donar visibilitat a aquest estadi del càncer, empoderar les pacients amb informació i fomentar que hi hagi més i millor investigació per aconseguir com més aviat millor la cronificació del Cancer de mama metastàtic.

2 a cada 10 dones amb càncer de mama desenvoluparan metàstasi.

Si vols ajudar la Asociación de Cáncer de Mama Metastásico amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Càritas Diocesana de Madrid és l’organisme oficial de l’Església de Madrid per promoure, orientar, coordinar i, si escau, federar l’acció caritativa i social a la mateixa Diòcesi.
 • A través de 455 Càrites parroquials, 21 obres socials diocesanes, 299 projectes i 82 serveis i 9.635 persones voluntàries, Càritas Diocesana de Madrid va acollir i va atendre l’any 2020 139.157 persones.
 • Té per objectiu la realització de l’acció caritativa i social de l’Església a la Diòcesi, així com promoure, coordinar i instrumentar la comunicació cristiana de béns en totes les formes i ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de totes les persones.

Si vols ajudar a Cáritas Diocesana de Madrid amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

A Cáritas acullen i acompanyen persones i famílies que ho estan passant malament. El treball precari, la manca d’habitatge, d’ingressos fixos o la bretxa en les oportunitats a la infància o adolescència, entre altres problemàtiques, demanen la seva atenció avui. Cada any ajuden milers de persones a sortir d’aquestes situacions que provoquen vulnerabilitat i exclusió. A través del treball, la formació, la cobertura de les necessitats bàsiques, procurant-los un habitatge digne o l’acompanyament psicològic i emocional, es fan companys de camí dels que queden als marges de la nostra societat.

Si vols ajudar Cáritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Des de la FCPC intentem acompañar les persones amb parálisis cerebral perquè se sentin autònomes i arribin a ser-ho tant com els sigui possible. Treballem per crear-los un entorn educatiu, cultural i de lleure que els permiti desplegar el propi projecte de vida.

I això només es pot fer des de l’acceptació de la diferencia Des del respecte- Des de la convicció sincera que totes les persones, també les que tenen necessitats especials, fan societat i aporten tant o més del que reben.

La nostra missió és donar dignitat a les persones amb paràlisis cerebral posant les seves capacitats en valor, donant-los d’una major autonomia personal i incrementant-ne la qualitat de vida, oferint-los programes de suport adaptats a les sevec necessitats i a les seves famílies, per contribuir així a l’exercici del seu projecte vital.

 

Si vols ajudar a Fundació Catalana per a la paràlisis cerebral amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Des del Grupo Solidario Carmona Piensa en Ti busquem l’autosuficiència de les persones vulnerables proporcionant els mitjans i els recursos per aconseguir-la, busquem la Igualtat d’Oportunitats entre homes i Dones així com la Inclusió Social de les famílies i persones que més ens necessiten.

Si vols ajudar al Grupo Solidario Carmona Piensa en Ti amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Associació Centre Educatiu Esclat és una entitat que ha anat creixent gràcies a la voluntat i l’esforç de moltes persones i institucions conservant sempre el seu fil conductor imprescindible: el treball a favor dels nens i joves, especialment dels que es troben en risc d’exclusió , que viuen situacions precàries i que des de la casella de sortida, la seva motxilla ja no anava carregada amb les mateixes oportunitats que la dels seus companys i companyes. Per això la seva feina és la més difícil i l’Esclat vol estar al seu costat.

Si vols ajudar a l’Associació Centre Educatiu Esclat amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Corea Acantocitosi (ChAc) és una malaltia neurodegenerativa progressiva similar a la malaltia de Corea de Hungtinton. La seva prevalença i incidència són desconegudes però s’estima que actualment hi ha uns 1.000 casos al món i actualment no hi ha tractaments curatius. La fundació ChAc està formada per afectats, familiars i professionals que treballen per recaptar fons que es destinen íntegrament a l’equip investigador liderat pel Doctor Jordi Alberch (Departament de Biomedicina de la Facultat de Medicina – IDIBAPS – Universitat de Barcelona).

Si vols ajudar la Fundación ChAc amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Millorar el benestar de nens i joves desafavorits a Veneçuela, desenvolupant programes sostenibles de salut i educació, en col·laboració amb aliats locals.

Si vols ajudar a Fundació Chamos amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundacion Champagnat és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu:

 • Contribuir a la promoció i l’assistència de les persones més necessitades, especialment mitjançant l’acció social de grups organitzats, i promoure el voluntariat social.
 • Promoure la millora de la qualitat educativa, especialment mitjançant la formació permanent del personal dels centres maristes de Catalunya, així com la formació, la instrucció i l’educació en tots els aspectes.

Si vols ajudar la Fundació Champagnat amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Associació Compartir-Grup Social Marista és una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar atenció i acompanyament a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat de Rubí, a través de les segúents línies de actuació:

 • Centre Obert: Servei diürn i fora de l’horari escolar que recolza l’evolució personal, emocional, escolar i familiar d’infants de 3 a 18 anys.
 • Treball amb famílies: Reforç d’habilitats parentals i acompanyament familiar des de la parentalitat positiva donant eines als pares i mares
 • Espai Quitxalla: Servei destinat a infants de 0-3 anys i a les seves mares, per prevenir, detectar i estimular aspectes del seu desenvolupament primerenc

Si vols ajudar la Associació Compartir amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Comkedem es una entitat sense ànim de lucre que realitza activitats de lleure i esport adaptat per a infants i joves amb discapacitat física, sense distenció i de forma conjunta.

 • A través de les nostres activitats, fomentem l’autonomia i la independència de tots els nostres participants.
 • Fem esport (hoquei, bàsquet, eslàlom, iniciació amb cadira de rodes), temps lliure (activitats mensuals, casal esportiu, colònies d’estiu, estada autònoma), festes (Festa Solidària, concerts, Festes de Nadal), viatges, (Londres, Paris, Donosti, Mallorca, Bèlgica, Holanda, etc.

 

Si vols ajudar a Comkedem amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí;

 • Confederació ASPACE és l’entitat que representa el Moviment Associatiu de famílies i persones amb paràlisi cerebral, compost per 85 entitats, 230 centres d’atenció i 5.300 professionals que atenen més de 20.000 persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.
 • La paràlisi cerebral és una pluridiscapacitat causada per una lesió al cervell abans que el seu desenvolupament i maduració siguin complets. La lesió que causa paràlisi cerebral pot passar abans de néixer, en el moment del part, o després del naixement i fins als 3 anys. És una pluridiscapacitat de base física. Això vol dir que totes les persones amb paràlisi cerebral tenen dificultats en la mobilitat, el control, la coordinació i el to muscular, la postura i l’equilibri.
 • És una pluridiscapacitat perquè en cada persona amb paràlisi cerebral es combinen, de manera particular i individualitzada, dues o diverses situacions de discapacitat. Així, cada persona amb paràlisi cerebral és única i irrepetible, donant lloc a una heterogeneïtat de perfils de persones amb paràlisi cerebral.
 • El 80% de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats afins tenen grans necessitats de suport, ja sigui a nivell físic, intel·lectual, comunicacional o per combinació de dos o més factors. Aquest fet condueix necessàriament a la prestació de suports humans durant les 24 hores els 7 dies de la setmana per al desenvolupament de les activitats de la vida diària.
 • https://www.youtube.com/watch?v=_Wkq9BdXAgA&t=53s
 • Treballen perquè les necessitats de les persones amb paràlisi cerebral siguin l’eix dels suports que reben: volen crear un vestit a mida per a cada persona d’acord amb les necessitats de suport respectant els desitjos i les preferències de cada persona.

#SomosASPACE y #ParálisisCerebral

Si vols ajudar a la Confederació ASPACE amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Autismo España és una confederació d’àmbit estatal declarada Entitat d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior. Agrupa i representa més de 160 entitats membres.

La missió d’Autisme Espanya és donar suport a les persones amb autisme i les seves famílies promovent la reivindicació i l’exercici efectiu dels seus drets, amb l’objectiu d’afavorir-ne la qualitat de vida i aconseguir la igualtat d’oportunitats.

Representa institucionalment els interessos del col·lectiu; incideix a nivell polític i social i defensa els seus drets; promou la investigació i la pràctica basada en l’evidència; impulsa models de suport especialitzats que millorin la qualitat de vida; i recolza la unió, vertebració i desenvolupament del teixit associatiu.

Si vols ajudar a la Confederació Autismo España amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

És una organització sense ànim de lucre, dedicada a la investigació i prevenció de la diabetis.
La Fundació té com a objectiu principal promoure la consciència i leducació sobre la diabetis, finançar projectes de recerca per trobar la cura i millorar la qualitat de vida de les persones que viuen amb la malaltia. A més de donar suport a les persones que viuen amb la malaltia, augmentar la consciència pública sobre la diabetis, finançar la investigació de la diabetis i advocar per millors polítiques i pràctiques a l’atenció mèdica i la prevenció de la diabetis.

 

Si vols ajudar a la Fundació DiabetesCERO amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació Diversitas és una organització privada sense ànim de lucre dirigida a donar suport a aquelles persones o famílies en situació de vulnerabilitat a superar les seves dificultats a través de processos d’intervenció integral, mitjançant desenvolupaments d’itineraris individualitzats, centrats en la persona, afavorint-ne el ple desenvolupament i autonomia. Per això comptem amb programes d’Acció social, Orientació Laboral, Habitatge i Oci.

Si vols ajudar a Fundació Diversitas amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Des de D4G volen ajudar que les nenes recuperin el somriure i la confiança, complementant la tasca imprescindible de les organitzacions que treballen en zones amb pocs recursos.
Se centren en les nines com a joc bàsic per al desenvolupament motor, emocional, social i cognitiu, que els permet identificar-se de manera senzilla amb el món real.
Per ells, donar nines no és un regal, és un bé necessari, estan convençuts que una nina inspira el potencial sense límits de cada nena i creiem que empoderar-les des d’una edat primerenca serveix de catalitzador per alliberar tot el seu poder.

 • Actualment tenen una 700 preparades per a les criatures fins a 5 anys.
 • Distribueixen un total de 13.800 joguines als camps de refugiats d’Atenes i camps de Grècia Central.

Una nina per a una nina.

La seva gran fita és portar els canells als camps, juntament amb els patrons dels vestits de professionals i la roba perquè es confeccionin des dels mateixos camps de refugiats.
Es tracta de fer una cosa més agradable el duríssim dia a dia de les persones que han de viure als camps de refugiats.

 

Si vols ajudar a la Asociació Dolls  4 Girls amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

  • Donar suport a les famílies amb algun dels seus membres afectats. Es dóna suport emocional i informació sobre recursos disponibles (discapacitat, dependència, serveis que ofereix FEDER i qualsevol altre ajut que pugui beneficiar el nostre col·lectiu)
  • Divulgar informació sobre la síndrome, en l’àmbit sanitari, social i educatiu
  • Establir una xarxa nacional de professionals experts en la síndrome i col·laborar en l’ampliació de la xarxa internacional
  • Impulsar la investigació sobre la síndrome DDX3X a Espanya i col·laborar en projectes de recerca d’altres països

Si vols ajudar a l’Associació DDX3X amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació El Hogar Animal Sanctuary és l’ONG sense ànim de lucre que va crear el primer santuari d’animals d’Espanya ja fa més de catorze anys. Tots són activistes i volen millorar aquest món, sobretot pels més desafavorits que, actualment per nombre, són els animals.

Des d’aleshores, mantenen intactes els seus pilars bàsics per aconseguir una societat més justa i més saludable per a tots els animals (humans i no humans). Aquests pilars estan construïts sobre la base de:

 • La defensa dels drets de tots els animals
 • La promoció del veganisme com a forma de vida
 • El suport a tots aquells col·lectius que, d’una manera o altra, són rebutjats o maltractats a la nostra societat actual.

Si vols ajudar la Fundación El Hogar amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació Enriqueta Villavecchia es va crear el 1989 per atendre les necessitats dels nens i joves malalts de càncer, o altres malalties greus que els limiten la vida, i donar suport a les famílies.

En coordinació amb els cinc hospitals de referència a Oncologia i Hematologia la Fundació treballa diferents línies de treball per oferir una atenció integral i millorar la seva qualitat de vida:

 • Atenció social a famílies
 • Cures Pal·liatives Pediàtriques “Compte Amb mi”
 • Voluntariat d´acompanyament
 • Suport a la investigació i a la formació amb beques especialitzades
 • Activitats de lleure, educatives i esportives
 • Millores hospitalàries

Si vols ajudar la Fundación Enriqueta Villavecchia amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

  • Donem suport als pacients de malalties hepàtiques per recolzar-los en tots els seus drets i necessitats a través de les nostres associacions membre repartides per tot el territori nacional.
  • Proveïm suport psicològic per mitjà dels psicòlegs i psicòlogues de les diferents associacions, i fomentem el suport emocional mitjançant grups d’ajuda mútua, i busquem donar facilitats a tots aquells que afronten el moment de canvi que suposa un trasplantament o una malaltia hepàtica irreversible.
  • Busquem divulgar informació contrastada i fiable mitjançant els nostres mitjans digitals i així com a través de formacions i xerrades a col·legis, instituts i universitats sobre hàbits de vida saludables, malaltia hepàtica i prevenció.
  • Treballem buscant la cohesió entre els diferents grups d’interès, per assolir una base de confiança, empatia, enteniment i compromís entre les organitzacions i actors socials com ara administració, organitzacions de pacients, professionals i sanitaris, indústria, comunitat científica, mitjans de comunicació, etc. .

Si vols ajudar a la Federación Nacional de Enfermos Trasplantados Hepáticos amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • L’Associación Entrecaballos C.I.D.E.R.E. (Centro para la Investigación y Desarrollo de la Equinoterapia y Rehabilitación Equina), declarada d’Interès Social, va ser fundada l’any 2012 per desenvolupar i promoure l’Equitació Terapèutica així com el rescat i la rehabilitació de cavalls.
 • La seva vocació és treballar amb els col·lectius més desafavorits per poder oferir-los un canvi positiu a les seves vides, consolidant les seves fortaleses i contribuint al desenvolupament dels seus potencials. Afavoreixen l’accés a la felicitat. Mitjançant la reconnexió amb la Natura i la interacció amb la vida animal, propicien la millora de la salut física i emocional i, per això, el benestar de les persones i famílies que els visiten i participen de les sessions terapèutiques.

Si vols ajudar a l’Associación Entrecaballos C.I.D.E.R.E. amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundació Escó atén i acompanya les famílies que es troben en situació de risc o d’exclusió social al barri del Raval i rodalies per millorar la seva qualitat de vida, posant la mirada en les dones i els seus infants.
 • Des de fa més de 30 anys, incidim en la tasca d’estar al costat de les persones, fomentant la seva autonomia a través de la formació, l’acompanyament integral i el desenvolupament de les pròpies capacitats.
 • Promovem el voluntariat com una eina de transformació social i realitzem accions formatives a fi de sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat del Raval i les situacions de vulnerabilitat en què viuen moltes famílies.

Si vols ajudar la Fundació Escó amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Escola Tribal Panchsheel és una entitat benèfica que acull a nens i nenes de la India, en el poble de Bahira, de Maharashtra, i finança els estudis per als alumnes seleccionats.

 • Pretén integrar en la societat a grups marginats, els tribals locals, una població extremadament pobra i analfabeta. En aquesta part de l’Índia, la inversió pública en educació, salut i sanejament està molt per sota de la majoria dels estats indis.
 • Les nenes en particular, tenen menys oportunitats que els nens de rebre una educació, ser educades, independents i determinar la seva pròpia vida. Cal no oblidar que es tracta de matrimonis concertats. l’Índia compta amb gairebé mil quatre-cents milions d’habitants, corresponent el 48% a la població femenina.
 • Des del 2014, l’ONG finança estudis d’infermeria a les alumnes seleccionades, promovent així un futur econòmic i personal independent per a les dones.

El seu objectiu és admetre cada any noves estudiants a l’escola d’infermeria, per a; finançar els estudis superiors per a noies sense recursos, eliminar la pobresa, promoure la igualtat i per a la integració social i laboral de les infermeres formades.

 • Suport pedagògic perquè els joves no caiguin en risc d’exclusió social. Consoliden la seva formació, fomentant la seva atracció a activitats lúdiques i lleure, combinant-les amb valors que milloren el desenvolupament de la formació acadèmica, intel·lectual, respecte al seu entorn social i mediambiental.
 • Promocionen la difusió del seu llibre amè (veure: espiritusencarne.org), el qual crida a reflexionar i descobreix un grau més elevat de consciència i sensibilització de l’esperit humà (una sacsejada a la nostra ètica).
 • També aporten fons a altres entitats afins a aquests mateixos principis.

Si vols ajudar a Asociación Cultural Espíritus en Carne amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La principal missió de l’Associació Espanyola d’ELA (adELA) és donar suport i millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i altres malalties de la motoneurona.
Avui dia es desconeix la causa de la malaltia i es desenvolupa causant una paralització progressiva dels músculs del cos fins a la paràlisi completa (incloent-hi parla, deglució i respiració), mentre la capacitat intel·lectual i els sentits romanen intactes, amb un pronòstic mortal.
La nostra activitat es desenvolupa a través d’accions encaminades a:

 • Oferir i gestionar als malalts les cures assistencials necessàries per millorar la seva qualitat de vida: fisioteràpia, logopèdia, psicologia, teràpies alternatives, cuidadors i tallers específics.
 • Dotar els malalts de material de suport tècnic adaptat a les vostres necessitats.
 • Orientar i informar sobre la malaltia, mitjançant assistents socials, psicòlegs i altres professionals.
 • Oferir la formació adequada als professionals de la salut involucrats en la cura i el seguiment dels malalts.
 • Informar i sensibilitzar l’opinió pública i les institucions públiques i privades sobre els problemes que aquesta malaltia produeix en afectats i en societat.
 • Promoure i recolzar financerament la investigació científica de la malaltia.

Si vols ajudar a l’Associació Espanyola d’ELA amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La missió de Fundación Exit és reduir l’abandó educatiu primerenc de joves en situació de vulnerabilitat social a través de projectes formatius innovadors i escalables que conformin un itinerari i que aportin valor afegit a les empreses, potenciïn el treball en xarxa i promoguin la inserció laboral.

Els seus valors:

 • Confiança en els joves
 • Igualtat d’oportunitats
 • Innovació
 • Professionalitat
 • Treball en xarxa
 • Pont entre món empresarial i món social
 • Sostenibilitat
 • Diversitat

Si vols ajudar a la Fundación EXIT amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La fundación Ficat, constituida formalmente en 2000, pero con una trayectoria previa como asociación desde el 1996, se configura como un espacio de acompañamiento, acogida residencial, asesoramiento jurídico y formación.
 • Nuestra misión es promover la equidad y la justicia social a través de la defensa de los derechos humanos en el ejercicio de la abogacía, la acogida y el desarrollo humano. Nuestro objetivo general es velar por la justicia social, luchar por la defensa de los derechos humanos y por la inclusión de todas las personas y colectivos que se encuentran en riesgo de exclusión social, garantizando el pleno ejercicio de sus derechos.
 • La actuación de la entidad se centra en algunos de los colectivos en situación de vulnerabilidad, como ahora las personas refugiadas y migrantes, las personas privadas de libertad y jóvenes migrantes solos/as.

Si quieres ayudar a la Fundación Ficat con un consumo eléctrico sostenible y solidario solicita tu ESTUDIO DE AHORRO Y SOSTENIBILIDAD aquí:

El projecte DESENVOLUPAMENT SALUDABLE ofereix als menors del nostre entorn en situació de vulnerabilitat i exclusió social l’oportunitat de treballar determinats valors de ciutadania i relacionats amb el creixement personal a més d’aportar una alimentació saludable diària que contribueixi a pal·liar la difícil situació que travessen degut a les circumstàncies personals i socials. És un projecte inclusiu en què atenem qualsevol menor, incloent a les nostres activitats aquells que tinguin també alguna discapacitat física, educativa o emocional. Estem emmarcats a l’àmbit rural de la Vega del Guadalquivir, a les localitats de la Pobla del Rio i Illa Major.

Si vols ajudar a ONG Impacto Solidario amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

20240328_163834
20240330_215303

 • Som l’ONGD promoguda per la Institució Teresiana, nascuda el 1992, que aposta per una educació transformadora, que generi la participació activa i compromesa de totes les persones a favor de la justícia, l’equitat de gènere i la sostenibilitat social i ambiental.
 • Una organització que impulsa processos educatius per al canvi personal i col·lectiu a favor de la justícia social, l’equitat i la cura de les persones i la natura, oberta a la participació i al diàleg amb grups i persones de diferents països.

Si vols ajudar la ONGD InteRed amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • A l’Associació Gabella tenim com a objectiu promocionar infants i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat social al barri Gòtic de Barcelona, a partir del treball diari de les professionals i el voluntariat.
 • L’atenció educativa i social que realitzem s’estén també a les seves famílies per tal que sigui integral i de qualitat.

Si vols ajudar la Associació Gabella amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Som una petita associació sense ànim de lucre que gestiona colònies urbanes a la ciutat de L’Hospitalet. Cuidem aquests gats amb molta cura, els alimentem i prestem assistència veterinària.

No rebem subvencions de cap administració, així que l’esforç econòmic recau en els nostres voluntaris i amics que ens ajuden… Gràcies a aquest esforç, el gener de 2019 aconseguim obrir “La casa dels Gats”, una llar d’acollida per a la recuperació de gats que rescatem o abandonen, als que busquem una nova llar.

A més, treballem en la conscienciació pel respecte i contra el maltractament i l’abandonament animal en col·laboració amb altres associacions i entitats de la ciutat.

Ajuda’ns a ajudar-los!

Si vols ajudar l’Associació Gats de LH amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Associació sense ànim de lucre que treballa per promoure i sensibilitzar sobre l’enllaç entre persones i gossos com a eina per millorar el benestar de tots dos. 
 • Realitzem materials audiovisuals de sensibilització, generem materials educativos i ideem programs per millorar la qualitat de ler persones amb el gos com a protagonista.

Si vols ajudar a Huellas Compartidas amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Fundació INTHEOS finança projectes de recerca científica orientats a buscar noves vies de tractament a aquells pacients que no han reaccionat a la quimio tradicional o no tenen cura des d’un primer diagnòstic.
 • Se centra en la cerca de tractaments personalitzats i fàrmacs innovadors.
 • Busca facilitar l’accés als tractaments més avançats i la investigació contra el càncer als pacients oncològics.

Si vols ajudar a la Fundació INTHEOS amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

El finançament i el foment d’obertures de Projectes de Recerca Científica per a l’estudi de les malalties rares.
Contribució a la formació d’investigadors i professionals. Imprescindible per a oferir un encertat diagnòstic i progressar àgilment en l’estudi i recerca de les malalties menys freqüents.
• La integració d’eines i mètodes de coneixement que incrementin l’eficiència dels tractaments: creació o adequació dels laboratoris existents, creació i manteniment de bio-bancs, bases de dades de pacients i catalogació de les malalties.
Divulgació de la labor investigadora i dels aspectes generals que poden ser d’interès per a pacients i familiars afectats.
El suport a les associacions de pacients, la cerca de sinergies i les actuacions conjuntes amb altres entitats amb finalitats similars.
• L’atenció als afectats i les seves famílies en l’àmbit de les competències de la Fundació.

Si vols ajudar a Isabel Gemio amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

iSYSs és una fundació per desenvolupar projectes socials de salut digital, tenen com a objectiu contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida de la població, mitjançant la generació i difusió de coneixement d’excel·lència al camp sanitari de la utilització de Xarxes ( Internet).

Com a missió tenen contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida a través de; la recerca de les millors pràctiques en comunicació de salut digital, la implantació de projectes de salut en xarxa utilitzant Internet, i la col·laboració, la consultoria i la docència d’aquestes pràctiques, per a un millor impacte social.

Mentre que, la visió és convertir-se en una organització líder en la consolidació de projectes útils de salut en xarxa, manejant adequadament les diferents disciplines que aquests projectes combinen. Organització de referència capaç d’establir bones pràctiques, difondre coneixement i compartir recursos.

Finalment, els valors de la fundació són; el compromís amb la societat, l’equitat, el respecte, la responsabilitat, la solidaritat, l’honestedat, la neutralitat i la sostenibilitat.

Si vols ajudar a la Fundación iSYS amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • ITWILLBE, ONG d’innovació social que treballa per contribuir a posar fi a la pobresa a través de la solidaritat eficient.
 • Amb una experiència de 13 anys col·laborant amb projectes de cooperació al desenvolupament en terreny, ITWILLBE cerca en la innovació tecnològica, solucions als grans reptes socials, amb especial focus en Infància i Dona.

Si vols ajudar la Fundación ITWILLBE amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Entitat sense ànim de lucre integrada per un equip de professionals que atenen les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, dins de l’àmbit educatiu i donar suport als seus familiars, comptant en el moment actual amb un Centre Ocupacional, un Centre d’Atenció Diurna i un Centre Residencial.

La Fundació José Luis Zazurca té com a objectius centrals:

 • Millorar la qualitat de vida dels usuaris mitjançant el desenvolupament de l’autonomia personal i la funcionalitat a la seva vida diària.
 • Facilitar el desenvolupament dels usuaris mitjançant la realització d’activitats, que els permeti tenir una millor qualitat de vida, en un entorn respectuós amb les seves necessitats i amb el suport i la supervisió adequats.
 • Fomentar la seva autonomia personal i social per ampliar la convivència al seu entorn i fomentar la normalització de la seva situació.
 • Facilitar el desenvolupament i la normalització de la vida del sistema familiar.
 • Garantir els serveis d’allotjament, manutenció, i totes aquelles activitats que calguin, així com l’accés a l’atenció mèdico-sanitària i psicosocial, dels usuaris que ocupen plaça al servei residencial.

Si vols ajudar la Fundación José Luis Zazurca amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Fundació Josep Carreras contra la leucèmia infantil és l’organització internacional de referència a l’àmbit de la investigació contra la leucèmia i els programes d’ajuda als pacients afectats per aquesta malaltia.
 • Luz Solidaria s’adhereix com a Empresa d’Honor a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia infantil i gràcies a aquesta col·laboració la Fundació Josep Carreras pot continuar de manera IMPARABLE per complir el seu objectiu: investigar la malaltia per aconseguir algun dia la curació total.

Si vols ajudar la Fundación Josep Carreras amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fan més feliç la vida dels nens i adolescents en tractament oncològic, transformant els hospitals en llocs màgics, construint jardins, cinemes, estacions lunars, i, per descomptat, donant-los videoconsoles i tauletes perquè LA QUIMI JUGANT ES PASSI VOLANT!

Si vols ajudar a la Fundación Jugateràpia amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

És una associació sense ànim de lucre del barri de Sant Roc de Badalona que promou l’educació i l’esport per impulsar la integració social i laboral de nens i joves. Activitats com el futbol, ​​la boxa, les classes de reforç escolar o l’intercanvi a nivell europeu.

Si vols ajudar a KALI ZOR amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

KALI

 • Auxilien els nens sense llar, abandonats, desnodrits, víctimes del treball i l’explotació infantil, i maltractats físicament i sexualment.
 • Protegint els drets fonamentals: a una vida digna, a la protecció contra l’abús i l’explotació, a créixer en un ambient sa i afectiu i al màxim desenvolupament físic i mental.

Si vols ajudar a la Fundación Kalipay Negrense amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Es una entitat d’acció social d’interes general que desenvolupa projectes socials que ajuden a la socialització de les persones amb Intel·ligencia limit i ofereix recolzament a entitats que treballen pels drets de les persones amb diversitat funcional.

Durant més de deu anys, ha treballat per visibilitzar aquesta condició humana de difícil diagnòstic i ha consolidat un model d’intervenció innovador bàsic en la individualització i coordinación dels suports que vol la persona per a desenvolupar el seu projecte de vida.

La seva visió es una entitat de referencia en la coordinación dels suports individualitzats que cada persona amb inteligencia limitada necessita, facilitant  que pugui desenvolupar el seu projecte de vida en condicions de igualtat.

 • Labdoo és una xarxa social humanitària on gent de tot el món col·labora per reconvertir ordinadors usats en dispositius educatius, portant-los a escoles de manera CO2 neutral.
 • Fins ara han aconseguit posar a disposició més de 34.250 dispositius, han arribat a més de 690.000 estudiants a més de 142 països.
 • Tu també en pots formar part, uneix-te a un hub proper o crea el teu propi hub. Dona el teu ordinador usat o ajuda a recollir-los. Ajuda transportant un ordinador o simplement parla de Labdoo als teus amics/gues. Hi ha moltes formes en què pots col·laborar: https://www.labdoo.org/ca/collaborar/

Si vols ajudar la ONG Labdoo amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

A Light Humanity donem suport a comunitats locals a generar i compartir la seva pròpia energia renovable, ho aconseguim a través de la nostra metodologia d’accés a l’energia es basa en 3 línies d’acció:

 • LIGHT ENERGY: Solucions tecnològiques de generació i emmagatzematge denergia sostenible adaptades a cada comunitat.
 • LIGHT EDUCATION: Solucions de formació tecnològica que empoderin a la comunitat local.
 • LIGHT FUNDING: Solucions financeres que permeten eliminar les barreres econòmiques de laccés a l’energia.

Des del 2018, Light Humanity ha aconseguit garantir l’accés a una energia neta i econòmica a més de 20.000 persones.

Si vols ajudar a l’Associació Light Humanity amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundación Protectora de Animales del Principado de Asturias (La Protectora) és una entitat sense ànim de lucre creada el 2012. La Protectora sorgeix com a resposta a l’elevat nombre d’animals que són abandonats i/o maltractats a Astúries i a la deficient atenció per part de l’administració que, excepte comptades i excepcions molt nobles, no ha sabut o no ha volgut atendre aquesta situació d’una manera humanitària i d’acord amb una societat avançada.
 • La Protectora està legalment constituïda, inscrita al Registre de Fundacions del Principat d’Astúries i el seu Refugi d’animals al Registre de Nuclis Zoològics.

Si vols ajudar la Fundación La Protectora amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’objectiu és facilitar  un llit, lavabo i menjar a qui s’ha vist en la necessitat d’abandonar la seva terra, la família i els amics, tractant de trobar un lloc que li permeti el seu desenvolupament personal i ajudar-los a integrar-se a la societat.

Si vols ajudar la Associació Loles Medrano amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundación Lukas es dedica a millorar la qualitat de vida de nens i joves amb discapacitat múltiple severa i la de les famílies a través d’un model assistencial innovador.

 • El 2014 van obrir les portes del Centre FLK per a joves amb discapacitat a Alacant en què es realitzen des de llavors diverses teràpies i programes.
 • L’octubre del 2016 van començar les estades permanents a l’Habitatge Tutelat, que compta fins ara amb sis residents amb discapacitat severa, subvencionats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.
 • També fan projectes de sensibilització i suport a famílies, com les estades temporals.

Més informació a www.fundacionlukas.org.

Si vols ajudar la Fundación Lukas amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Consideren de vital importància l’educació en valors als més petits, ja que d’ells dependrà el nostre futur, per això fan les seves Jornades de Cinema en Educació i Valors, amb escoles de tot Espanya.
 • A més a més, desenvolupen projectes solidaris per tal de col·laborar amb nombroses ONG, associacions i fundacions en els seus diferents programes, que van des de la investigació mèdica de malalties rares, a la lluita per la integració de les persones discapacitades, la millora de qualitat de vida de la gent gran, l’ajuda als més necessitats o la conservació del medi ambient i l’impuls de les economies rurals i les zones en risc de despoblació, entre moltes altres coses.
 • Atorguen el guardó “Olivo Solidario y Padrino Solidario, el Aceite de la Vida”, premiant entitats, institucions i personalitats per la seva solidaritat o la seva contribució al foment de valors com ara el respecte, la superació, el treball en equip… donant el seu nom a una olivera centenària dins del “Eco Parque Educativo por la Solidaridas y la Concordia del los Pueblos”, ubicat al municipi de Carboneros, a Jaén.

Si vols ajudar la Fundación Lumière amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Lluitem contra la pobresa energètica

 • Tramitació de bo social i ajuts al consumidor vulnerable
 • Defensa dels drets dels consumidors vulnerables
 • Ajuts per pagar la factura dels consumidors vulnerables severs o en risc d’exclusió

Defensem el medi ambient i lluitem contra el canvi climàtic

 • Programes de sensibilització d’impacte ambiental associat al consum energètic
 • Tallers pràctics de reducció de la petjada ecològica i de la petjada de carboni
 • Foment de bones pràctiques ambientals, estalvi energètic i consum d’energia renovable

Impulsem a altres fundacions i ONGs recaptant fons per als seus fins

 • Noves vies de recaptació de fons per a altres fundacions i associacions a través del rebut de llum de consumidors sensibilitzats amb la seva finalitat social
 • Ajudem altres fundacions i associacions a participar en programes de sensibilització i reducció de l’impacte ambiental 

Si vols ajudar la Fundació Luz Solidaria amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Treballem per acompanyar les persones sense llar en la seva lluita per un habitatge digne i per la inserció social i laboral, de la mà de les nostres entitats membres: Arrels Fundació, Assís Centre d’Acollida, Companyia de les Filles de la Caritat i l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.  

Si quieres ayudar a la Fundació Mambré con un consumo eléctrico sostenible y solidario solicita tu ESTUDIO DE AHORRO Y SOSTENIBILIDAD aquí:

Si vols ajudar la Fundació Mambré amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Mans Unides lluita des de fa més de 60 anys contra la fam, la deficient nutrició, la misèria, la malaltia, el subdesenvolupament i la manca d’educació als països i comunitats més vulnerables del planeta.

Si vols ajudar la Fundación Manos Abiertas amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Fundació MIRANDA acull cavalls provinents de situacions difícils, de maltractament, aïllament o abandó, i els ofereix una vida digna.
 • Donen a conèixer aquests cavalls, no només per evitar que hagin de viure vides indignes sinó també per explicar que sense la presència dels grans herbívors al nostre territori, aquest serà sempre un territori malalt.
 • Cavalls que transformen el paisatge i fan custòdia del territori i prevenció dincendis. Cavalls que a través de conèixer-los i apropar-nos-hi ens fan millors persones.

Si vols ajudar la Fundación Miranda amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Missió: Fundació Nova Compassió neix per ajudar els animals, per crear espais on els cuidem i els estimem com una família que s’ha de protegir.
 • Santuari Compassió Animal és el primer d’aquests projectes, un refugi per a animals que han patit abusos, maltractaments o abandonaments, als quals la societat ha donat l’esquena.
 • Com a Fundació podem ajudar d’una manera més eficient els animals, reunint més recursos i oferint als donants la possibilitat de desgravar les donacions. És un important salt qualitatiu que necessita Santuari Compassió Animal per poder professionalitzar la feina i donar llar a més animals rescatats.

Si vols ajudar la Fundación Nueva Compasión amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La fundació Ulls del món és una organització sense ànim de lucre que lluita contra la ceguesa evitable, que és aquella que es pot prevenir o curar i que existeix en els territoris més vulnerables del món.

Retornar la visió a les persones és el primer pas perquè puguin veure un futur a les seves vides. I també una altra manera de combatre la pobresa, mirant-la als ulls.

Segons dades de l’Agència Internacional per a la Prevenció de la ceguesa, actualment hi ha 1.100 milions de persones que viuen amb pèrdua de visió perquè no tenen accés a serveis bàsics de salut ocular, gairebé el 90 % dels quals viuen als països de rendes mitjanes i baixes i un 90 % del total dels casos podrien evitar-se amb els mitjans i les tècniques que fem servir als països del nostre entorn.

Ulls del món treballa per canviar aquesta situació tan injusta i assolir un món on les persones amb problemes visuals i sense recursos econòmics dels països amb rendes baixes o mitjanes , puguin rebre atenció oftalmològica de qualitat per part dels seus serveis de salut ocular i alhora crear les condicions necessàries per disminuir la incidència de les patologies oculars en cada territori. Per això l’aposta de la fundació és la formació i apoderament dels professionals locals.

La mala salut ocular i la visió deficient afecten negativament en la qualitat de vida de les persones, la seva educació i ocupació. A més, la pèrdua de la visió té implicacions financeres substancials per a les persones, famílies i comunitats. S’estima que la pèrdua anual de productivitat global per discapacitat visual és d’aproximadament 411.000 milions de dòlars l’any.

Per contra, la visió desbloqueja el potencial humà: facilita moltes activitats de la vida diària, permet millors resultats educatius i augmenta la productivitat laboral, reduint la desigualtat. I, alhora, permet avançar en els ODS, contribuint a la reducció de la pobresa, la fam zero, la bona salut i el benestar, l’educació de qualitat, la igualtat de gènere i el treball decent.

Els projectes d’Ulls del món alineats als ODS 2030 pretenen avançar cap a un món més just I equitatiu on el dret a la salut estigui garantit i l’atenció ocular sigui accessible per a tothom, sense deixar ningú enrere. I per això, Ulls del món :

 • Apropa l’atenció ocular a la població més vulnerable per tal que les persones puguin treballar, atendre les seves famílies i tenir una vida autònoma.
 • Integra els serveis d’oftalmologia en els serveis bàsics de salut, establint l’atenció com una part essencial de la Cobertura Sanitaria Universal;
 • Facilita revisions oculars a les escoles de les zones més pobres per garantir les correccions òptiques de l’alumnat i aconseguir que tots els nens i nenes puguin seguir les classes.
 • I fomenta l’apoderament de la dona individualment i col·lectivament en l’àmbit ocular, amb l’objectiu d’acabar amb les desigualtats de gènere en l’accés a la salut.

Si vols ajudar la Fundació Ulls Del Món amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

NeuroPed és un centre especialitzat de neurorehabilitació infantil dedicat al tractament de patologies neurològiques i discapacitat de nens des del seu naixement fins a la seva transició a la vida adulta (0-21 anys).
Gràcies a la donació de Luz Solidaria, NeuroPed ha pogut adquirir Vibra Plus un nou sistema pel tractament no invasiu de malalties musculars i neuromusculars.

Si vols ajudar el Centre NeuroPed amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La missió de la Fundació és promoure la investigació per prevenir l’Alzheimer i oferir solucions que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i la dels cuidadors.

 • Un futur sense Alzheimer: somiem amb un futur sense Alzheimer en què fer-nos grans sigui una etapa més de la vida, amb plenitud per gaudir-la.
 • La ciència, l’única sortida: estem convençuts que només a través de la ciència i la innovació serem capaços de vèncer l’Alzheimer.
 • Prevenció i qualitat de vida: apostem per la prevenció de la malaltia i per la millora de la qualitat de vida de malalts i cuidadors.

Si vols ajudar la Fundació Pasqual Maragall amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundación Pequeño Deseo (FPD) té com a missió fer realitat els desitjos de nens i nenes amb malalties cròniques o de mal pronòstic per tal de donar-los suport anímicament i fer més suportable la seva malaltia, més de la meitat són aproximadament nens amb malalties oncològiques.
 • Treballem de manera individual amb cada nen per convidar-lo a somiar i que pugui manifestar la seva major il·lusió, de la mà de personal de la Fundació, la majoria psicòlegs infantils, formats i preparats per a això i amb la complicitat dels pares.
 • Tot el procés és secret per al nen o nena fins al final on li lliurem la nostra vareta i li comuniquem que el desig que ens va manifestar es farà realitat, amb l’objectiu de multiplicar la il·lusió.
 • Volem. A més, està demostrat científicament que el compliment d’un desig genera emocions positives que tenen un efecte enorme en el seu benestar i en la manera d’afrontar la malaltia.

Si vols ajudar a la Fundación Pequeño Deseo amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

AsoPMR és una associació destinada a persones amb mobilitat reduïda, la seva missió és recopilar i distribuir informació útil per millorar la seva qualitat de vida, impulsar eines que ajudin el col·lectiu amb mobilitat reduïda, així com conscienciar, assessorar i formar entitats públiques i privades respecte a les places per a persones amb mobilitat reduïda.

Si quieres ayudar a la Asociación de Personas con Movilidad Reducida con un consumo eléctrico sostenible y solidario solicita tu ESTUDIO DE AHORRO Y SOSTENIBILIDAD aquí:

Si vols ajudar la Asociación de Personas con Movilidad Reducida amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La seva finalitat és d’interès general i tenen com a objectiu contribuir al benestar de la societat ia la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social, especialment nens i joves, actuant amb ells de forma directa o conjuntament amb les seves famílies, així com indirectament mitjançant el suport a altres fundacions o institucions.

Si vols ajudar la Fundació Port Aventura amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • A Fundación Olivares treballen des de fa més de 10 anys per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes i adolescents malalts de càncer i/o altres patologies cròniques i les seves famílies oferint una sèrie de serveis gratuïts complementaris al tractament mèdic: logopèdia, psicologia, fisioteràpia, nutrició, ajudes socials i econòmiques, tècniques d’equilibri cos, ànima i ment, habitatge i activitats lúdiques.
 • Sota el lema “Ànima, Màgia i Cor” acompanyen aquestes famílies en aquest difícil camí amb l’objectiu final de construir un Centre d’Oncologia Pediàtrica a la província.

Si vols ajudar a la Fundación Olivares amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Des de l’inici, la cooperació es va encaminar cap a l’educació i la formació, ja que es va considerar que era una base fonamental per al desenvolupament de la zona, atès el nivell d’analfabetisme existent (90%). Actualment l’índex d’escolarització a la zona és del 80% Pàrvuls i primària van ser la primera etapa del projecte per tal d’escolaritzar els nens i nenes dels poblats. Millorar la sanitat també es va plantejar com a objectiu preferent. Reduir al màxim les despeses d’estructura i gestió, de la fundació, per a més efectivitat.
Altres realitzacions:
Projectes que hem realitzat i equipat, per a l’estat i per a altres organitzacions, que no gestionem però sí que supervisem.
– Col·legi de secundària i batxillerat a Louly Bentegné: 20 aules + aula laboratori + oficina direcció + taller bicicletes.
– Col·legi de secundària a Soussane: 6 aules + aula laboratori + oficina adreça.
– Col·legi de secundària a Gouye Mouride: Substitució de 6 aules de canyís.
– Escola de primària a Nianiar: Dues aules + despatx director.
– Aules de pàrvuls a Sandiara: 3 aules.
– Aula al col·legi de Mbour Sérère.
– Aula al col·legi Zone Sud.
– Centre de promoció per a la dona.
– Dispensari i maternitat a Louly Bentegné ( Gestionat per la nostra fundació fins que el 2019, ho hem traspassat a l’estat. Actualment el gestiona el Comitè de salut del poblat.

Si vols ajudar a Por Una Sonrisa en África amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

FOTO2

 • Fundación Prevent és una entitat sense ànim de lucre privada i independent que treballa per facilitar una inclusió laboral que beneficiï les persones, les empreses i la societat.
 • La inclusió laboral augmenta l’autoestima i la seguretat de les persones amb discapacitat i els permet desenvolupar-se i tenir un projecte de vida propi i contribuir al seu desenvolupament i creixement personal. Ajuda les empreses a evolucionar potenciant la riquesa de punts de vista a les organitzacions, li permet connectar amb un nou públic socialment compromès i permet impulsar una societat més sensible, igualitària, moderna i avançada.

Si vols ajudar la Fundación Prevent amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Missió: mitjançant la presència del gos impulsen la recuperació integral de dones i menors que han patit situacions de violència de gènere.
 • Amb el suport del gos potencien la millora d’aspectes anímics i emocionals, proporcionen les eines i doten la capacitat necessària per impulsar la sortida de la situació d’exclusió, conseqüència de la violència patida.

Si vols ajudar a l’Associació Projecte Escan amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundación Recover treballa per facilitar l’accés a una sanitat de qualitat i amb futur per a totes les persones a l’Àfrica subsahariana, amb un model sanitari sostenible. La professionalització del personal local, el suport d’organitzacions locals que coordinen en terreny, sense ànim de lucre i amb preus socials, i una política de tolerància 0 a la corrupció són la base del nostre model.

 • Formació: capacitant el futur. Promovem la capacitació de professionals locals, sanitaris i de gestió, de forma presencial i en línia, perquè ofereixin una atenció sanitària de qualitat.
 • Hospitals: una xarxa de salut: enfortim estructures sanitàries sense ànim de lucre donant suport al desenvolupament sanitari i de gestió en diferents països de l’Àfrica subsahariana.
 • Telemedicina: sanitat que connecta: Connectem professionals sanitaris africans i espanyols per resoldre casos complexos i afavorir l’intercanvi de coneixement.
 • Pacients: oportunitats que curen: Oferim una segona oportunitat a persones que necessiten una atenció mèdica que no es pot fer al seu país d’origen tractant-les a Espanya.

Si vols ajudar a la Fundación Recover amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundació REDMADRE ofereix un acompanyament integral a la dona embarassada amb dificultats per recolzar-lo i acompanyar-lo en el procés de superar els conflictes que li han sorgit per estar embarassada. Amb la nostra xarxa de més de 1.000 voluntaris a Associacions REDMADRE a Espanya oferim a cada dona que ens contacta, segons les seves circumstàncies i necessitats concretes: suport emocional, assessorament psicològic, mèdic i legal i ajuda material. Així com formació al voltant de la maternitat i daccés a locupació.

Si vols ajudar a Fundació REDMADRE amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Refugees Welcome (RW) és una plataforma ciutadana que té per objectiu el foment de la Cultura de Benvinguda a Espanya, a través de promoure convivències entre persones desplaçades (sol·licitants de Protecció Internacional i refugiades) i persones locals, basades en l’horitzontalitat, igualtat i respecte mutu. D’aquesta manera, RW lluita pel dret a l’habitatge d’aquest col·lectiu, que troba múltiples obstacles a l’hora d’accedir a l’habitatge real. La necessitat de tenir una llar, un lloc que pugui ser refugi i espai de confort per a les persones que es veuen obligades a desplaçar-se dels països d’origen, és imprescindible per poder (re)construir la resta d’aspectes de les seves vides i poder conviure al nou territori, llengua, societat i cultura.

Per aconseguir l’objectiu es posa en marxa una metodologia concreta per generar espais de convivència horitzontals dins de les llars, posant en contacte persones locals, amb ganes de conèixer gent d’altres cultures i procedències, amb persones sol·licitants de PI, refugiades o migrades. La nostra missió és facilitar convivències reals, on hi hagi un intercanvi i enriquiment mutu per a ambdues parts. Les cases comparteixen, a més a més de l’espai físic, el dia a dia. Aquestes convivències són acompanyades durant tot el procés per la figura del Vincle Local (VL), persones voluntàries de l’organització que donen suport tant a casa com a la persona desplaçada en temes propis de la convivència. Paral·lelament, acompanyen les persones desplaçades facilitant espais socials i de lleure, intercanvi lingüístic, etc. La nostra intenció és impulsar llars interculturals on es creïn històries en positiu, enderrocant prejudicis i afavorint una societat inclusiva allunyada dels discursos d’odi.

El nostre treball se centra en 3 eixos d’acció: 1) Acolliment i accés a l’habitatge, 2) Participació i apoderament de la ciutadania a través de la figura del voluntariat i 3) Incidència social i sensibilització. Aquests tres eixos els desenvolupem a totes les comunitats on estem presents: Madrid, Catalunya, Albacete, Galícia, València, Illes Balears i Múrcia. Formem part de la xarxa internacional Refugees Welcome que, amb aquesta mateixa filosofia i objectius, és present a 12 països a Europa, Amèrica del Sud i Austràlia. A nivell estatal, comencem el nostre recorregut l’agost del 2015.

Si vols ajudar a la Fundación Refugiados bienvenidos España amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Fundació Roure és una entitat arrelada a Ciutat Vella, que atén les necessitats bàsiques de la gent gran i les famílies. Proporciona eines perquè cadascú sigui autònom.
 • CUIDEN A LES PERSONES, LES INCENTIVEN I FAN UN ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT.

Si vols ajudar la Fundación Roure amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació Sandra Ibarra fa 16 anys que treballa amb els pacients i supervivents de càncer, impulsant projectes de recerca, sensibilització i prevenció amb l’objectiu de millorar-ne el benestar i la qualitat de vida.

En els darrers anys, després de l’augment dels índexs de supervivència i l’absència de plans assistencials específics per als més de 2 milions de supervivents que hi ha a Espanya, la Fundació s’ha orientat cap a la cerca de solucions en aquest àmbit.

Si vols ajudar a Fundació Sandra Ibarra amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Santuario Gaia va ser fundat l’octubre del 2012 per Ismael López i Coque Fernández per salvar animals que necessiten ajuda, i amb això promoure el veganisme.
La seva primera Missió és la de salvar vides, i una vegada que estan fora de perill, cobrir les seves necessitats d’alimentació, cures veterinàries i emocionals. Proporcionar instal·lacions adequades per a cada individu, que els atorgui seguretat, però alhora, permetent que tinguin una vida tan natural com sigui possible.

Si vols ajudar la Fundación Santuario Gaia amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • Són una Organització No Governamental per al Desenvolupament. Treballen a cinc països d’Amèrica Llatina i Àfrica i set àrees d’actuació, i destaquen la infància, l’educació, la dona i la salut.
 • Són una organització que aposta pel desenvolupament integral de les persones, contribuint a generar oportunitats i enfortir capacitats perquè elles, per elles mateixes, construeixin un futur millor.

Si vols ajudar la ONG Sendera amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundación Soñar Despierto és una fundació que treballa dia a dia per aconseguir que els menors que viuen en residències infantils després d’haver estat separats de les seves famílies com a demanada de protecció, tinguin una infància el més normal possible i, sobretot, les mateixes oportunitats que la resta de nens de la seva edat.
 • Soñar Despierto és una Fundació amb presència a Barcelona, Madrid, València i Sevilla, que des de fa més d’una dècada col·labora amb els centres d’acollida on viuen menors que, per motius diversos, han hagut de ser separats de les seves famílies i han passat a ésser tutelats per l’Estat.

Si vols ajudar a la Fundació Soñar Despierto amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • STOP CEGUERA és una ONG apolítica i aconfessional, fundada el 1997, dedicada a prevenir i tractar la ceguesa al Món.
  Durant aquests anys han realitzat treball de camp a Burkina Faso, Costa d’Ivori, Gana, República Dominicana, República de Guinea, Senegal i Etiòpia.
 • Calculen haver tornat la visió a més de 4800 persones que estaven prèviament cegues, i haver tractat més de 30000 de diferents patologies, de les quals la tercera part eren nens.
 • Gairebé no han rebut mai subvencions oficials i la majoria de les despeses de les seves campanyes són cobertes per ells mateixos o per les activitats socioculturals que desenvolupen, especialment la seva exposició Botijos de la Luz (https://stopceguera.org/goods_category/botijos- de-la-llum/).
  Pots saber-ne més a www.stopceguera.org.

Si vols ajudar a l’Associació Stop Ceguera amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Associació Espanyola de Familiars i Afectats per l’encefalopatia Epilèptica i del Desenvolupament associada a la mutació del Gen SLC6A1 dedica els seus esforços a donar visibilitat a aquesta malaltia que està infradiagnosticada o es confon amb altres de característiques similars, ja que és una malaltia recentment descoberta. Des de l’Associació, busquen brindar esperança a les famílies i pretén recaptar fons per avançar cap a un futur on la teràpia gènica i una possible cura siguin una realitat.

Amb només sis casos diagnosticats a Espanya, l’encefalopatia epilèptica i del desenvolupament SLC6A1 és un trastorn genètic caracteritzat per la pèrdua de funció d’una còpia del gen SLC6A1 (haploinsuficiència) i es produeix perquè no existeix una síntesi correcta de la proteïna GAT-1 que impacta directament en el transport i recuperació del GABA, principal neurotransmissor inhibitori al cervell i en conseqüència provoca una activitat elèctrica contínua a nivell neuronal que té greus conseqüències. El quadre clínic que presenten les persones amb SLC6A1 es caracteritza retards en l’èxit de les fites del desenvolupament durant la infància, l’ús alterat de la mà als nadons o la disminució del to muscular (hipotonia).

Si vols ajudar a Asociación SLC6A1 amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Els guerrers cada dia necessiten les seves teràpies per millorar-ne la qualitat de vida.

Necessiten desplaçar-se a llocs de diferents ciutats per a les seves revisions, això són despeses a escala que tampoc no cobreix la seguretat social. Per això es creen esdeveniments a través de la web, a les nostres localitats per poder aconseguir donacions i amb això ajudar aquests pares que dia a dia lluiten contra tot, per oferir a aquests guerrers el millor.

Organitzem i assistim a mercats ambulants solidaris on oferim les donacions d’artesanes i productes elaborats per la nostra Presidència (polseres, collarets, clauers, sabons etc).
Cada dia ens marquem un objectiu, aconseguir pagar les teràpies. Per què? Perquè és el més important avui per a aquests guerrers.

A través de la nostra pàgina de facebook i està web, compartim les seves històries, els seus esdeveniments i cada cosa que ens fan arribar aquests pares tan valents i que mai no es rendeixen.
Ens arrisquem amb la compra de productes per poder vendre’ls i seguir sumant aquest gran projecte.

També fem compres de menjar solidari, són solidàries perquè les persones fan les seves donacions sense ànim de lucre perquè nosaltres puguem fer-les.
Cada dia ens proposem reptes i més reptes que aconseguim dur a terme gràcies a vosaltres.
Som una Associació on allò que més ens interessa, ens fa feliços i orgullosos d’haver-la format, són els nostres Guerrers. Per ells seguirem endavant i seguirem a poc a poc amb els nostres reptes…

 

Si vols ajudar a Asociación Solidaridad Con Nuestros Niños amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

IMG-20230521-WA0130

Des de l’ASIB oferim suport i activitats per aconseguir:

 • Acceptar-se un mateix des de la nova realitat, amb dignitat i humilitat
 • Saber organitzar-se la pròpia vida a partir de les capacitats, diferents de les d’abans.
 • Acceptar els altres pel que són, no només pel que poden ser o saben fer.
 • Participar i mantenir el compromís en les tasques i activitats que es fan al centre.
 • Tenir consciència col·lectiva i esperit de cooperació. Ser solidaris.
 • Gaudir de cada moment de la vida i fer-ho amb alegria.
 • Valorar la pròpia positivitat. Saber estimar-se.

Si vols ajudar a Associació Superar l’Ictus Barcelona amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D´ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

L’Associació Surestea és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública el 2019 situada a la zona sud-est de Madrid, que ofereix recursos i suport a les persones amb TEA/TGD i les famílies. La nostra missió és garantir la inclusió del col·lectiu i millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i famílies, orientada pels principis de normalització i integració social

Si vols ajudar a Surestea amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundació Tacumi Integració promou la integració de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives específiques en centres educatius ordinaris, des de les primeres etapes, recolzant famílies i col·legis a través d’una atenció personalitzada i amb professionals experts en aquest abordatge educatiu, així com formar i acompanyar cada persona en la seva integració social durant tot el desenvolupament vital.

Si vols ajudar a Fundación Tacumi amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

IMG_20230530_222436
FOTO PORTADA WEB

L’Associació Tayba compleix 15 anys treballant principalment en dues línies:

 1. Oferir activitats (formatives, culturals, esportives, de lleure…) a nens i joves. Ara mateix el seu projecte estrella en aquest àmbit és el llançament dels escoltes musulmans de Madrid, projecte pioner a la regió que pretén aconseguir els mateixos èxits que han obtingut projectes similars a altres països.
 2. Estendre ponts de coneixement i treball conjunt entre la comunitat musulmana i la societat general: visibilitat del treball realitzat per la comunitat en la seva aportació al benestar general, campanyes solidàries, tallers i cursos formatius, jornades de convivència, diàleg interreligiós,…

S’estima que aproximadament 1.500 usuaris directes es beneficien anualment de les activitats de Tayba i al voltant de 10.000 a través de les xarxes socials.

Si vols ajudar a l’Associación Tayba amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Fundació Tomillo és una entitat privada sense ànim de lucre, no confessional i independent, que neix el 1984. Treballen perquè nens i joves, d’entorns vulnerables, tinguin oportunitats d’accés a una educació integral i de qualitat que els permeti desenvolupar-ne tot el potencial i ser protagonistes del futur.

A la Fundació Tomillo estan convençuts que l’equitat educativa és una de les palanques fonamentals per a la reducció de la pobresa i la desigualtat social.

Si vols ajudar la Fundación Tomillo amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

La Fundació Unoentrecienmil des del 2012 impulsa projectes de recerca contra la leucèmia infantil, el càncer infantil més freqüent.

A través d’iniciatives solidàries com La Vuelta Al Cole Unoentrecienmil, en aquests 10 anys han aconseguit comprometre més de 3,5 milions d’euros a la investigació per assolir la curació plena d’aquesta malaltia.

Si vols ajudar a la Fundación Unoentrecienmil amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundació Vicente Ferrer neix a l’Índia el 1969 per donar solucions estables als greus problemes a què s’enfrontaven les comunitats més empobrides de Anantapur.
 • Creuen en les persones i en el poder de l’acció. Impliquen els grups més desafavorits de l’Índia per assolir un desenvolupament sostenible i justícia social, en el procés de transformació d’una de les zones més empobrides del planeta.

Si vols ajudar la Fundación Vicente Ferrer amb un consum elèctric sostenible i solidari demana el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

 • La Fundación Vida Sostenible investiga com millorar el nostre planeta des de la nostra vida quotidiana apostant pels estils de vida sostenible i la vida de baixa empremta.
 • Per això, duu a terme i difon actuacions a l’abast de totes les talles i circumstàncies que permeten estalviar diners, millorar la nostra salut i tenir cura del nostre entorn.
 • Estan compromesos amb la consecució de l’Agenda 2030 i el compliment dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, per impulsar ciutats, llars i entitats més sostenibles amb la posada en marxa dels seus plans i projectes.

Si vols ajudar a Vida Sostenible amb un consum elèctric sostenible i solidari sol·licita el teu ESTUDI D’ESTALVI I SOSTENIBILITAT aquí:

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?