Qui som

Luz Solidaria és l’elèctrica 100% renovable i benèfica que t’ajuda a estalviar i evitar la contaminació generada pel consum d’electricitat. Destinem els nostres beneficis a l’obra social.

Els nostres principis són ESTALVI, SOSTENIBILITAT i SOLIDARITAT. Fundacion Luz Solidaria fa de manera gratuïta els estudis d’estalvi i sostenibilitat amb la col·laboració de la companyia elèctrica Luz Solidaria S.L.

Emprenedoria social

Luz Solidaria

Una eina participativa i oberta per a un subministrament elèctric renovable i solidari, generador de fons recurrents per a fins socials i ambientals.

El model obert, participatiu i flexible de Luz Solidaria permet ajudar petits consumidors no vulnerables a reduir la despesa energètica i l’impacte ambiental, generant fons recurrents d’ajuda social. Els clients de Luz Solidaria poden triar destinar aquests recursos per lluitar contra la pobresa energètica o per donar suport a qualsevol causa relacionada amb qualsevol dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, en benefici d’entitats del tercer sector, que tenen accés lliure a aquest innovador model de recaptació.

Estalvi

Solidaritat

Sostenibilitat

El nostre compromís amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides i els ODS

Visualitza la carta d’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides i els ODS aquí.

Pepi Jiménez, directiva del sector de la energía con más de 12 años de experiencia– Alpiq, Energyhouse, Audax Renovables, Our New Energy, JQ Advisors- llevaba años valorando cómo colaborar en los programas solidarios que le comentaba su hermana Isabel Jiménez, consultora en comunicación y directora Alianzas RSC en Fundación Prevent.
Finalmente deciden aprovechar ambas experiencias para crear una empresa de energía 100 % renovable que destine sus beneficios a fines sociales. De esta forma conectan la experiencia de Pepi en comercialización de electricidad con la de Isabel en programas solidarios, de tal forma que puedan ofrecer a los consumidores un suministro eléctrico más económico, reduciendo sus emisiones contaminantes, a la vez que se generan recursos para obra social.
A esta iniciativa también se suman familiares y profesionales de otros sectores.

Vols contribuir a un món millor?

Oferim productes competitius i destinem el benefici a projectes solidaris i a continuar creixent per ajudar les persones i el medi ambient.

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?