Gràcies per iniciar els tràmits, us contactarem per finalitzar la vostra contractació

Sense marge afegit en potència, sense manteniments, sense assegurances, sense serveis no desitjats, sense costos amagats. Així som a Luz Solidaria.
#HeroisISuperHeroisEstalviadors

Amb Luz Solidària el 90% dels clients analitzats aconsegueixen un estalvi a la seva factura.

Comunitat Solidària

Com podeu formar part d'aquesta comunitat?

L'Heroi

Si contractes el subministrament d’energia 100% renovable amb Luz Solidaria ja estàs contribuint a destinar beneficis a projectes socials.

El Superheroi

Si t’afilies a Luz Solidaria et converteixes en un Superheroi. Pagues una única quota de 50€ i contractes energia 100% renovable a un preu molt competitiu, que permet multiplicar l’import destinat a fins socials.

El Superheroi Afiliat

Per aquells que no pugueu contractar l’energia amb Luz Solidaria podeu contribuir aportant una única quota de 50€ que es destina íntegrament a projectes solidaris. El pagament de la quota us permet cedir el vostre codi d’afiliació a un familiar o amic perquè puguin gaudir de la millor tarifa possible.

#HeroisISuperHeroisEstalviadors

Vols contribuir a un món millor?

Oferim productes competitius i destinem el benefici a projectes solidaris i a continuar creixent per ajudar les persones i el medi ambient.

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?