Bases Legals del Programa de Descomptes:
Recomana a un amic i Premiem la teva confiança

Per tal de poder fer créixer la nostra Comunitat Solidària i poder realitzar més obra social i projectes solidaris, així com intentar que als nostres clients els pugui sortir “gairebé gratis” la llum, a Luz Solidaria hem creat un programa de DescomptesRecomana a un amic i Premiem la teva confiança.

Les condicions particulars d’aquests programes podran ser comunicades als clients a través dels seus correus electrònics i/o Whatsapp, així com es podran trobar dins de la nostra pàgina web (www.luzsolidaria.es), on s’indicarà el benefici, el procediment i la durada del programa (en cas de portar una durada predeterminada).

A tots els nostres Clients de Luz Solidaria: es defineix Client de Luz Solidaria, tota persona física o jurídica que té contractat un punt de subministrament d’electricitat al seu nom amb Luz Solidaria.

A tots els Nous Clients de Luz Solidaria: es defineix Nous Clients de Luz Solidaria, a tota persona física o jurídica que NO ha contractat cap punt de subministrament d’electricitat amb Luz Solidaria (en els últims 12 mesos) amb el seu nom i que acaba contractant el subministrament de llum amb Luz Solidaria gràcies a la recomanació d’un dels nostres clients de Luz Solidaria.

Recomienda a un amigo: Con nuestro programa de Bonificación por Recomendación, recibe descuentos en tu factura por cada recomendado que contrate su casa o negocio.

Una vez que un Cliente ya está activo con Luz Solidaria, recibirá de forma automática  un link personalizado con un código asociado a él (más o menos será en un plazo aproximado de un mes desde la firma del contrato), cualquier contacto o factura recibida a través de este link nos quedará registrada con el  código de recomendación del Cliente, y si al final tu amigo o familiar termina contrato, te realizaremos el descuento en tu próxima factura. Este link puedes renviarlo por email o por Whatsapp a tus contactos.

  • Aplicable al primero punto de suministro contratado por cada punto de suministro recomendado, no compatible con otras bonificaciones asociadas al mismo punto de suministro que genera el derecho a la bonificación.
  • Sólo será válido si el recomendado no es ya Cliente de Luz Solidaria.

Amb el nostre programa de Bonificació per Confiança, rep descomptes a la teva factura per cada nou punt de subministrament que contractis com a segona residència o nous punts de subministraments al teu nom.

Si el que vols és contractar un nou punt de subministrament al teu nom, i rebre la bonificació per confiança, ho pots realitzar a través del teu link o simplement quan contractis amb nosaltres ho veurem en introduir-te al nostre sistema (encara que, per descomptat, sempre estarà bé que ens ho recordis).

  • En cas de contractar per primera vegada i alhora diversos punts del mateix titular, el descompte serà aplicable a tots els punts de subministrament. És a dir, cadascun dels punts de subministrament tindrà un descompte (incloent-hi el primer).
  • Si entre la contractació del primer punt i la resta de punts hi ha una diferència d’1 mes o més, només es podrà aplicar el descompte a partir del segon punt de subministrament contractat (és a dir, el primer punt no tindrà descompte per confiança), no compatible ni acumulable amb altres bonificacions associades al mateix punt de subministrament contractat que genera el dret a la bonificació.

Els imports dels descomptes que apareixen al programa no porten l’IVA inclòs. Aquests imports podran ser modificats en qualsevol moment, amb l’avís previ a la web de Luz Solidaria o a través del correu electrònic de Clients de Luz Solidaria, i serà aplicable a partir d’aquest instant.

Un cop finalitzat el programa de Recomana a un amic i Premiem la teva confiança, aquestes condicions deixaran de ser aplicables.

En els casos de Recomanació, un cop el Nou Client ja estigui actiu amb Luz Solidaria, se’t realitzarà el descompte en la propera factura.

En els casos de premiar la teva confiança, els descomptes es realitzaran a la primera factura que surti d’aquest nou punt de subministrament contractat.

No hi ha límit en les vegades que ens pots recomanar o portar-nos un punt nou al teu nom, tot se t’acumularà i ho anirem descomptant a cada factura, això sí, els descomptes acumulats superiors a l’import de la teva factura es fraccionaran en diverses factures, per això que se t’anirà descomptant tot el que es pugui fins que la factura et surti “gairebé gratis” i la resta la guardarem per a la teva següent factura, així fins que esgotis tots els imports bonificables.

Aquells Clients de Luz Solidaria que tinguin deutes pendents amb Luz Solidaria en el moment d’haver de rebre l’abonament en factura, no es podran beneficiar del descompte esmentat, és condició indispensable que el Client no tingui cap deute pendent de pagar.

En cas que hi hagi un descompte per recomanació o bonificació per confiança pendent de descomptar a la teva factura però es produeixi un canvi de titularitat al contracte de subministrament, aquest descompte no es podrà realitzar ja que no compliria amb els requisits.

Per participar en qualsevol dels nostres programes de recomanació és indispensable que acceptis aquestes condicions.

Scroll to Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Adjunta una factura para que lo podamos calcular

Ahorra con Luz solidaria

¿Quiéres saber cuanto te ahorras al contratar con Luz Solidaria?

Envíanos tus datos y una factura y lo calculamos por ti.

Abrir chat
Necesitas ayuda?
Hola
Cómo podemos ayudarte?